2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نون خشخاش معروفه

بله ،قدیما بجای کنجد یا سیاه دانه ،روی نان تخم خشخاش میریختن و مقداری هم برشته تر میپخت

انچه من شنیدم ودر محاوره هست

نان خشخاش هست

ولی

نان با مزه خشخاش نشنیدم

سینه خواهم شرحه شرحه از فراق

تا که روحم رسد زین عشق به اشراق

⛔️نر های نا محترم درخواست دوستی ندید چون براتون گزارش میزنم⛔️ گفت آیا کسی را داری که برایش بجنگی؟گفتم از جنگ ها بازگشته ام،با زخم ها و موی سپید و یاد گرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع❤️🩹خدایا دیگه باورت ندارم،زندگیم پر درده و نگاهی بهم نمیکنی خدا؟؟؟امشب ۲۳شهریور ۱۴۰۵ زدی تو گوشم و گوشم دیگه نمیشنوه،دنیا رو سرم آواره،کاش راه نجاتی داشتم،خدایا کمکم کن از وابستگی رها بشم،لطفا اگه امضام رو میخونید دعا کنید از این وابستگی رها بشم و زندگی تازه ای شروع کنم،امروز ۲۹ شهریوره و من برگشتم خونه ام و دارم باهات زندگی می کنم اما این همه سردی و بی علاقگی که بهت دارم خودم رو هم ترسونده،هرچند خوشحالم که کم کم دارم دل میکنم ازت،دوست داشتنمو دیدی؟حالا بشین دوست نداشتنمو ببین✌️