2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اتفاقاً خوشش میاد از پسره چون هیچ بدی ازش ندیده و همش میگه چرا باید پای پدرش بسوزه

میگم که حالا خوبه که چندسال باهم نبودن و فقط یه خواستگاره.

اگه عاشقش بود که چشماشو روی هرچی بدیه میبست.

دخترا متاسفانه تو این سن،خیلی احساساتی برخورد میکنن.

ما سالهاست که از ازدواجمون میگذره،اینو فهمیدیم که خانواده حتی از خود شخص هم مهمتره.

وقتی از یه جایی به بعد،جوابی بهت نمیدم،بدون که دیگه داری چرتو پرت میگی!!

چرا چرت و پرت میگی عزیزم . به نوح چیکار داری دنبال تاییدی که بگیم اره خوبه ؟ نه نیست برو تو زندگی ...

اولا چرت و پرت نمیگم عزیزم

دوماً خودم نیستم دختر خالم

بعدشم کی گفته همه آدما دقیقاً مثل همن کلی در طول تاریخ پدر و پسر و مادر و دختر متفاوت بوده تا دلت بخواد

این همه اختلاف بین فرزندان و خانواده تو جامعه رو ندیدین شما!!!؟

پس چرا پسرای یعقوب و نوح شبیه شون نشدن

همونام پیگیری کنی میبینی اخلاقای شبیه باباشون زیاد داشتن. یعقوب اگه بابای خوبی بود انقد فرق نمیذاشت که بچه هاشو دشمن کنه. کلی عیب و ایراد داشته منتقل کرده به پسرا. ژنتیک و تربیت رو نمیشه نادیده گرفت.نه فقط پسرا، همه ما یه ورژن بهتر یا بدتر از خانواده ایم

دختر خالم حتی اینم میگه که هر جایی برای تحقیقات رفته خودشم بررسی کرده هیچ مشکلی نبوده فقط سر همین پدرش یه حرفایی زدن خالم اینا ولی بازم خود پسر رو تایید کردن همه فقط سر باباش یه مقدار مشکل دارن و مخالفت سطحی

شوهر من سر سوزنی سبیه باباش نیست

نامزد منم اصلا شبیه باباش نیست دختر خالم طفلک فقط سر حرفهای بقیه راجب پسره ذهنش درگیر شده ولی مامان پسره ماهه واقعا

منم بهش گفتم پسره رو به پای باباش نسوزونیم اومدم نی نی سایت بپرسم اینجا همه گارد میگیرن 😐😂

خوبه قاضی نیستن

به نظر من باید خود پسره رو قشنگ آنالیز کنه بعد تصمیم بگیره

پای نوح و یعقوب کشیدم وسط به عنوان مثال توی تاریخ کم نیستن از اینا طرف سن شو به رخم میکشه

مثلاً اگر خود یه آدم آدم درستی باشه پای خانواده اش بسوزه باید؟!🥲

پیامبر هم گفته از سبزه ی مزبله بپرهیز، یعنی چی؟ یعنی از دختر خوب در خانواده ی بد ، که درباره ی این پسر هم صدق میکنه.معنی اصلیش میشه از سبزه ای که توی زباله دان رشد کرده

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...