2777
2789
عنوان

به چی معتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 67 پست
اشکال نداره هممون تو نوجوانی از این اشتباهات داشتیم

واقعنا هیچ محتواییم نداشتن ولی خب یه سری از رمانا قلمشون خوبه 🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه فلاکس چای دم دستم باشه باید تا تهشو بخورم یا مثلا قندون پهلوم باشه باید خالیش کنم مثلا صبح میرم جایی تا بعد از ظهر کل خوراکیامو همون هفت صبح میخورم 😭 واقعا بد دردیه ، یا مثلا همه ناخونامو تا ته میخورم تا زخم میشن

رمانای ایرانی زن ستیزیییییییییییی بودن همشونننننن

نه همشون منم از این اینجور رمانا خوشم نمیاد منظورم اوناییه که زن ستیزی نداره 😂

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

من ک نخوندم ولی داستاناشو ک دوستام میومدن واسم تعریف میکردن همشون از دم زن ستیزی بودن🤣🤣

اونا که اره بابا مخصوصا نودو هشتیا خیلی سم بودن میدونم چی میگی رمان مثلا نیلوفر آبی این خیلی قلمش خوب بود یا اون یکی زن آتش چیه آتش اینم خوب بود اینطوری نه این مسخره ها که کجاش با کجاش هارمونی داره😂😂

گوشی

چایی

هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که ازتون معذرت خواهی کنم❤️ان معی ربی🥲 لطفا اگر عموتون ترامپه و از حمله به ایران خوشحال میشین با من حرف نزنین