2777
2789
الان سر انگشتی حساب کنی تو 34 سالگی حق ادامه تحصیل داری کدوم دختری یا کدوم پسری اینو قبول میکنه؟ پزش ...

ببین بعضی موقع ها پرستیژ باعث میشه این مسیر و بری بنظرم ارزشش از رشته های پیرا بیشتره اینجا واقعا کسی که عاشق پزشکیه میتونهه دووم بیاره و موفق بشه بعد درامدشون بیشتر از این حرفاست انقدذم کم نیست دیگه

ببین بعضی موقع ها پرستیژ باعث میشه این مسیر و بری بنظرم ارزشش از رشته های پیرا بیشتره اینجا واقعا کس ...

تبریزی باشی میدونی چی میگم ما اینحا خفن تر از بیمارستان امام رضا نداریم پزشکای عمومی امام رضا ماهی 20 تومن میگیرن درحالیکه پرستار و سوپروایزر 30 35 تومن میگیرن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین من مشاور کنکورم تا حدودی خودمم پزشکم اگه آزاد یا پردیس نیوردی حتماااااا بزندوره ی تعهد ۸ ساله ک ...

دوست عزیز کی گفته پایه حقوق 80 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از جراح بیشتر میگیرن؟ عقل سلیم میپذیره اصلا؟
6 سالم نیست عزیز دل 10 سال بود طرحو کم کردن شد 8 سال
6 سال نداریم اصلا یه سرچ بکن دفترچه رو بخون رفیق

ببین من مشاور کنکورم تا حدودی خودمم پزشکم اگه آزاد یا پردیس نیوردی حتماااااا بزندوره ی تعهد ۸ ساله ک ...

حق کلینیک ندارن عزیز
داده هاتون اصلا بروز نیستن اصلا
شما مادام اینکه عین 8 سال تعهدو به دولت ندادی خودتو بکشی ام حق کلینیک نداری باااید اونجایی که دولت نیرو احتیاج داره بری خدمت کنی

دوست عزیز کی گفته پایه حقوق 80 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از جراح بیشتر میگیرن؟ عقل سلیم میپذیره اصلا؟6 سا ...

دفترچه؟ من دوستم همین چند ماه پیش تو روستا مشغول به کار شد و هشتاد میگیره😂 سندی معتبر تر از دوستام ندارم

دوست دیگمم که تموم کارای زیباییمو میکنم پیشش هم با کلینیک زیباییش و تعهدش به ماهی سیصد میلیون راضی نیست

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

حق کلینیک ندارن عزیزداده هاتون اصلا بروز نیستن اصلاشما مادام اینکه عین 8 سال تعهدو به دولت ندادی خود ...

شما به من میگی داده هات به روز نیس😍😍😍😍😍😍

داده های شما مث اینکه خیلی به روزه😍

بیش از هشت ساله که وزارت بهداشت حق کلینیک زدن تو قطب محل تعهد رو آزاد کرده باور نداری تو سایت وزارت سرچ کن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘