2777
2789
عنوان

یخچال فریزر

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 22 پست
گارانتیش چطوره؟ ایرانیه؟

آره ایرانیه، والا 30 ماه ضمانت داره، نصبشم رایگان بود. من که تاحالا به مشکل برنخوردم ببینم سرویس دهیشون چطوریه خیلیا راضین و میگن عالیه خیلیام میگن اصلا خوب نیس البته این نظراتو من تو سایتا خوندم وگرنه از فامیلام هرکدوم الکترواستیل داشتن نیاز به تعمیرنداشته تاحالا. 

آره ایرانیه، والا 30 ماه ضمانت داره، نصبشم رایگان بود. من که تاحالا به مشکل برنخوردم ببینم سرویس دهی ...

میتونی نوع مدلی که تو دفترچه نوشته برام بفرستی؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مدل ES23  فقط قبلش یه تحقیق بکن که نمایندگی و خدمات پس از فروشش تو شهرخودت چطوریه اینم عکس دا ...

مبارکت باشه. بسلامتی استفاده کنی. برای ما خیلی بزرگه ولی چون چندین سال واسه آدم میمونه خوبه.امیدوارم قیمتش خیلی بالا نرفته باشه.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
مبارکت باشه. بسلامتی استفاده کنی. برای ما خیلی بزرگه ولی چون چندین سال واسه آدم میمونه خوبه.امیدوارم ...

ممنونم عزیزم،والا ماهم دونفریم اماخوبه فک کنم 1تومن گرون شده

تعمیر یخچال فریزر

اینکه یخچال فریزر و ساید بای ساید شما چه برندی و از چه مدلی می باشد و یا آن را از کجا خریده اید مهم نمی باشد. تعمیرکاران مجرب تعمیرگاه و نمایندگی مجاز سرویس برتر آماده پذیرش مسئولیت تعمیرات یخچال شما با تعهد کامل می باشند.

همین حالا برای تعمیر یخچال فریزر اقدام نمایید.

تعمیر در منزل یا محل مورد نظر شما با تعیین زمان توسط شما

تعمیر سریع و تضمینی با قطعات ارجینال ضمانت دار

اعزام سرویس کار و تکنسین تخصصی یخچال فریزر و ساید بای ساید دراسرع وقت ممکن به محل شما

تعمیرگاه مجاز سرویس برتر بعنوان تخصصی ترین مرکز تعمیرات یخچال در انواع برند و مدل بصورت شبانه روزی در ۷ روز هفته در تهران آماده ارائه خدمات به همشهریان گرامی می باشد. ما در زمینه تعمیر یخچال و عرضه خدمات پس از فروش این دستگاه آماده ارائه خدمات و پشتیبانی ۲۴ ساعته می باشیم و تلاش می کنیم که با کیفیت ترین خدمات را با بهترین قیمت به مشتریان خود ارائه کنیم. ما برای تعمیر یخچال فریزر در خدمت شما هستیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792