2777
2789
عنوان

پسرا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 36 پست
عمرتو جوونیتو پای پسر غریبه نزار حرص پیشرفت کردنشو نخور شوهرت که نیست

والا حرص پیشرفت کردنشو هیچوقت نخوردم وقتی به یه موفقیتی میرسه عینچی براش ذوق میکنم و خوشحالم.

ولی همه پسرا یکی نیستند

والا حرص پیشرفت کردنشو هیچوقت نخوردم وقتی به یه موفقیتی میرسه عینچی براش ذوق میکنم و خوشحالم.ولی همه ...

ربطی به شخصیت اون اقا نداره اینده مشخص نیست و اگه بخواد تهش جدایی باشه هیچی جز شکست عشقی دستتو نمیگیره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آها تو زندگی خودتون یا چیز دیگه؟

تو زندگی خودم میگم

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

عا .انشالله یکی بیاد

دیگه پیر شدیم فرقی نداره بیاد یا نیاد

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.