2777
2789
عنوان

مو تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 33 پست
نترس ناراحت نمیشه خیلی مستقیم بگو مادر جان تو غذاهاتون همیشه مو هست قبل غذا پختن دستت و خیس کن و بکش ...

اخه میدونی مادرم پیر نیست

ریزش مو هم نداره

بعد نمبخوام غریبه ببینه براش حرف باشه

عزیزم از این کلاه های یه بار مصرف هست براش بخرین و با همون شوخی وخنده بهش بگین مامان اینو بپوشی مثل ...

منم همینطور

اصلا اون غذا نمیخوریم ولی بروش نمیاریم

حتی شوهرم مثلا میگه یهو معدم تیر کشید نمیتونم بخورم ولی نمیگه مو بود

ریزش مو هم نداره

نمیدونم دلیلش چیه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گفتم چندبار

خب پس جدی بگو مامانننن باز تو غذا مو بودد🌚😂

شایدم تو ظرفا باشه البته

وای من رفته بودم مهمونی خونه فامیلای شهرستانمون ،همشم دعوت بودیم چند روز پشت هم ناهار و شام ،خدا. میدونه هر وعده تو غذام مو بود😑😑هیچی نمیتونستم بخورم

خب پس جدی بگو مامانننن باز تو غذا مو بودد🌚😂شایدم تو ظرفا باشه البتهوای من رفته بودم مهمونی خونه فا ...

ما اصلا شام و ناهار نمیریم

اخه مادرم جونه

ببین دو سه بار گفتم زشت نیست باز بگم؟

الان بچم مریضه ابگوشت فرستاد توش مو هست ریختم

خب پس جدی بگو مامانننن باز تو غذا مو بودد🌚😂شایدم تو ظرفا باشه البتهوای من رفته بودم مهمونی خونه فا ...

موی خودشه

موی بلوند

اخه اصلااا ریزش مو نداره شونه هم میکنه اصلا در حد 2 یا 3 تار بیاد تو شونه

منم همینطوراصلا اون غذا نمیخوریم ولی بروش نمیاریم حتی شوهرم مثلا میگه یهو معدم تیر کشید نمیتونم بخور ...

افرین به شما .من یه پسر ۱۳ ساله دارم توی غذای خواهرم مو دید .خدایا ول نمیکرد.البته میخواست تن و بدن منو بلر زونه .هی میگفت خاله مامانم اگر گفت سیره دروِغ میگه واسه این هست که نمیخوره .البته من بهش گفتم کار زشتی هست خونه میزبان ولی خب بچه ها فکر میکنن خاله همون مامان هست پیشش رو در بایستی ندارن