2777
2789
آره واقعا آخه گیردادناشون عجیب تر از درخواستای مردای بی شخصیت ایناست من که اصلا واقعا برام مهم نیست ...

خب خیلی راحت میتونه قبول نکنه

اگه تو تاپیکش هم کامنت منفی بود گزارش بزنه تعلیق میشه اون طرف مقابل

نیاز به این همه حاشیه سازی نیس خدایی

تو پای در راه بنه و هیچ مپرس خود راه گویدت که چون باید رفت

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب خیلی راحت میتونه قبول نکنهاگه تو تاپیکش هم کامنت منفی بود گزارش بزنه تعلیق میشه اون طرف مقابلنیاز ...

عزیزم میشه از تاپیک بری بیرون گیر دادی ول کنم نیستی

این سایت هم عضو آقا داره هم خانم هیچکس هم حق توهین نداره بهم اگه توهینی شد گزارش بزنید همین

الان خیلیاشون پشت اکانت خانم قایم میشن و تو فکر میکنی طرف زنه در صورتی که مرده وقتی میفهمی چندشت میشه مور مور میشی! داری از چی دفاع میکنی واقعا؟ ما مقصریم که اعتراض میکنیم ؟

الان خیلیاشون پشت اکانت خانم قایم میشن و تو فکر میکنی طرف زنه در صورتی که مرده وقتی میفهمی چندشت میش ...

یه نکته هم بگم شاید جالب باشه من خودم فهمیدم ۹۹ درصد اینایی که بی دلیل به آقایان حمله میکنند و توهین میکنند در واقع اکانت زن نما هستن چون خودشون نتونستن با کاربری واقعی آقا بیان بخاطر همین یه فشار روانی نسبت به اقایان اینجا دارن وگرنه بقیه خانم ها درخواست رو قبول نمیکنن رد میشن نیاز نبوده بیان توهین کنن روی این حرفم مطمعن باشید چون من بیش از ده نفرو دیدم که ادعا میکرد خانم هست بعد تو تاپیکاش کلی حرفای ضد کاربری آقایون زده بود بعدا فهمیدم خودش آقاست

تو پای در راه بنه و هیچ مپرس خود راه گویدت که چون باید رفت