2777
2789
عنوان

معجزه ثروت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 30 پست
یه قانونی هست تو دنیا که باعث میشه ثروتمندها ثروتمند تر بشن فقیرا فقیر تر سالما سالم تر مریض ها مری ...

نه ربطی به باور نداره . به اسم ربط داره

♦️♦️♦️ کائنات به این نگاه نمیکنه که شما آدم خوبی هستید یا آدم بد ،،،،، خوش قلب هستید یا بدجنس ،،،،، زیبا هستید یا نازیبا ،،،،، پاک هستید یا خبیث ،،،،، خیرخواه هستید یا بدخواه ،،،،، مهربان هستید یا بی مهر ،،،،، خوش ذات هستید یا بد طینت ،،،،، و غیره

♦️کائنات به افکار شما گوش نمیدهد . کائنات هیچگاه به شما نمیگوید که چون مهربانید ، باید به شما برکت بدهم یا ثروت بدهم

کائنات اهمیتی نمیدهد که شما انسان خوبی هستید یا بد

کائنات به نیت نگاه نمی کند ؛ نه خوب بودن ، نه مهربون بودن ، نه دلسوز بودن ، نه زیبا رو بودن ، نه پاک بودن هیچکدام ثروت نمیسازن

کائنات با اخلاق مداری اداره نمیشود

کائنات فقط به قانون جذب نگاه میکنه ( یکی از اصلی ترین و مهمترین مصادیق قانون جذب : ارتعاشِ اسم است ( ارتعاش و فرکانسِ اسم ) ، و در مرحله ی بعدی پاقدمِ اسم

اسم شما در واقع تعیین کننده ی میزان ارتعاشِ شماست

ادامه در پست بعدی

💚💚💚 مبحث ارتعاشِ اسم

نه فقط عوض کردن اسم ، تووآشناها نبود کشی عوض کنه ، ولی تاپیکای نی نی سایت دیدم اسمشو یا نتم خانوادگی ...

به ارتعاش مربوطه و فرکانس

اما کارما اجدادی خیلی مهمه

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه ربطی به باور نداره . به اسم ربط داره ♦️♦️♦️ کائنات به این نگاه نمیکنه که شما آدم خوبی هستید یا آد ...

جهان اینه ی درون ماست

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

نه ربطی به باور نداره . به اسم ربط داره ♦️♦️♦️ کائنات به این نگاه نمیکنه که شما آدم خوبی هستید یا آد ...

ارتعاش اسم هم تاثیر داره هر چقدر بها بیشتر بهش بدی بیشتر تاثیر داره

اگه ارتعاش اسمت بده توجه کنی بدتر میشه

و اگه خوبه توجه کنی بهتر میشه دست خودته

اره باید یاد بگیری دوره استاد شریفی

دوستان ساده نباشید.

این کاربر به نظر میاد که تبلیغ کننده این مثلا استاد! امیر شریفی است!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کجا هست این دوره

به نظر تبلیغ میاد گول نخورید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چ جور پاکسازی هست؟

خیلی چیزا دخیله و بر خلاف تصور عموم واقعا تغذیه به شدت مهمه

گوشت چون لاشه مرده هست خیلی روح رو سنگین میکنه و فست فود ها فراوری شده هستن و تکلیفشون مشخصه( در علم تمامش ثابت شده که گوشت چه بلای سر بدن میاره)

باید افکارات رو مثبت کنی و حسد ، قضاوت، ناسپاسی، بی احترامی، تمسخر ، کینه و انتقام رو بزاری کنار....

مراقبه انجام بدی که اوایل ممکنه برون ریزی احساسات داشته باشی ولی حیاتیه... کتاب ماوراء طبیعیه شدن رو میتونی بخونی

توجه داشته باشی به رنگ لباس های که میپوشی، و مخصوصا هر حرفی که از دهنت بیرون میاد!

مثلا عادت داری بگی من چقدر بدشانسم!!!

واقعا بدشانس میشی!

باید کلامت رو هم برای خودت هم دیگران مثبت کنی

یه ورزش که بهت حس خوبی میده انجام بدی حتما

نیازی به باشگاه نیست سر صبح 10 دقیقه یوگا ذهنتو اروم و استرسو کامل میپرونه

و باید جملات مثبت داشته باشی که تکرار کنی قبل خواب و هر صبح کتاب از دولت عشق کاترین پاندر رو بخون

شکر گزاری خیلی مهمه روزانه...کتاب معجزه شکر گزاری رو بخون

و پاکسازی هواپونوپونو انجام بده در این زمینه کتاب محدودیت صفر رو بخون خیلی عالیه!

موفق باشی

خیلی چیزا دخیله و بر خلاف تصور عموم واقعا تغذیه به شدت مهمهگوشت چون لاشه مرده هست خیلی روح رو سنگین ...

خیلی ممنونم از این همه اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتین تشکر