2777
2789
عنوان

آب نیس کم هم اصلا نیس"کمبود آب

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست
ما خوزستانیم خاک بر سر باعث و بانیاش. سد کرخه و سد دز پر آبه ولی مردم خوزستان اب ندارن . انقد بارونا ...

امسال بهار واقعا زیاد بارون و تگرگ اومد پ بقول خودت اون ابا چی شد؟

میشه برا منم یه صلوات بفرستید فداتون👄

آب میخوای چیکار خواهر جان 

مهم امنیته که داریم  

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوزستان دارن بلایی به سرش میارن که تا چند سال دیگه کلا داغون میشه و نابود.یواش یواش هم از نقشه ایران خارج میکنن.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
لوله کشی میکنن ب فلان خرابشده اب میبرن از ایران😑ب کفششونم نیست چون بچهای اونا سیتیزن امریکانو بچهای ...

من ک راضی نیستم از دشمنم بگذرم از این مسعولا نمیگذرم

میشه برا منم یه صلوات بفرستید فداتون👄
امسال بهار واقعا زیاد بارون و تگرگ اومد پ بقول خودت اون ابا چی شد؟

معلومه دگ چی میشه عزیزم دیروز رفته بودم تفریح رودخونه دز اصن اب خیلی کم بود معلوم بود سد رو بستن ک مردم فک کنن اب نیس

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
معلومه دگ چی میشه عزیزم دیروز رفته بودم تفریح رودخونه دز اصن اب خیلی کم بود معلوم بود سد رو بستن ک م ...

چند ساله همینه کارشون.هیچکس نیست به داد خوزستان برسه.

آب هست زیادم هست ولیییییی

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
ما تهرانیم تقریبا هرشب ساعت ۸تا یک شب آب نداریم از بعد از عید اینطوری شده

ماهم ساعت ۱ شب ب بعد آب نصف میشه واقعن برام سواله

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

تو اخبار میگفت سد زدن دارن ابشونو درست میکنن 🙆 من خیلی دلم میسوزه شهرستانای ما واقعا مظلومن پایتخت ...

عزيزم اينطوريام نيست ما تهرانيم اما مدام آب و برق قطع ميشه واقعا كلافه شديم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

در مرز 40 سالگی خودم دچار بحرانم .به کارهای نکرده ام فکر میکنم .به آرزوهایی که بر باد رفت و عمری که تباه  شد واما حالا درد تازه ای هم دارم .چرا در سرزمینی که همیشه بحران زده است مادر شدم ؟؟؟ از فرزندانم معذرت میخواهم .وقتی توان ندارم از بی آبی .بی پولی .نبود هوای سالم و حتی جنگ نجاتشان دهم چرا مادر شدم . مادری که فقط به خاطر طبعش که فرزند دوستی بود مادر شد در حالی که عرضه و توان هیچ کاری را نداشت .