2777
2789
عنوان

مادرشوهر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 49 پست
نه ندارم مامانمم كه ميشه عمه عروس بايد باشه  ميبرمش ديگه بخدا مامانم از همه چي ميزنه كه مواق ...

عیب نداره عزیزم برای بچه هم بهتره بهش هوایی میخوره

یه لباس خوشگل تنش کن عروسکو

از طرف منم بخورش😋😋😋😋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببری خیال خودت راحت شاید اذیت بشی و بهتر از اینه ک بچت پیش کس دیگه ای باشه و متلک پرونیا بعدها بگوشت برسه ک فلانی واسه خوشگدرونی بچش رو میزاره پیش مادر شوهرش

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

واااای چطور دلت میاد من جای تو بودم لباسشو باخودم ست میکردم بغلم میکردم تو عروسی هم پز میدادم خخخخخخخ...بابا باخودت ببر جوجه رو فداش بشم تو مجلس کسی پیدا میشه واسه رقصیدنت نگهش داره

من اصلا اون عروسی برام عزا میشه دلبندم کنارم نباشه چه اذیتی؟

ببخشیدا عزیزم خودت فکر می‌کنی اذیت میشی بچه رو وبال این و اون می‌کنی مادری باید همیشه سنجاق سینه بچه ات باشی

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

من عروسی داداشم با دوتا بچه ی کوچیک رفتم ارایشگاه البته از قبلش ب ارایشگره گفتم انتظاریم از مادر شوهر یا مادر خودمم نداشتم..البته کسیم تعارفم نکرد😆

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

دخترعموی من بچه اش رو میذاشت پیش مامانش میرفت سرکار زنعموم شده بود پرستار بچه یه روز بچه با روروئک لیز خورد افتاد تو انباری دخترعموم تا سه روز با مامانش حرف نمیزد. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
واااای چطور دلت میاد من جای تو بودم لباسشو باخودم ست میکردم بغلم میکردم تو عروسی هم پز میدادم خخخخخخ ...

ميخواستم اول ببرمش بخدا خودش پيشنهاد داد كه الانم...ميبرمش عزيزم

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
دخترعموی من بچه اش رو میذاشت پیش مامانش میرفت سرکار زنعموم شده بود پرستار بچه یه روز بچه با روروئک ل ...

مامان خودم نگهش ميداره هر مرقع بگم ولي ايشون يبار نگه داشتن و ...هه

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃