2777
2789

لزومی نبودچیزی بگی مطمعنم اگ دورازجون برادرخودتم میبود بدترفحش میدادی طرف بچشواز دست میده استغفرالله ب خدای خودش هم بی احترامی میکنه شماوسط دعوا نرخ تعیین کردی دخترخوب!!

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادرشوهرم تو‌بازاره  دیروز دم مغازه وایساده اومدن بردنش سر شلوغیای بازار حالا امروز شوهرم رف ...

عزیزم شوهرت عصبانی بوده باید چیزی نمیگفتی

سلایق با هم فرق میکنه خودتو درگیر نکن اونم عصبی بوده یه اب قند بخور

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
چرا لایک میخواین؟؟؟؟

برااینک تاپیکو گم نکنه بره تاپیکهای دیگ تااستاترحرفشوبزنه 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
برااینک تاپیکو گم نکنه بره تاپیکهای دیگ تااستاترحرفشوبزنه 

چرا بعضیا خیلی میخوان..یکی کمشونه

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
لزومی نبودچیزی بگی مطمعنم اگ دورازجون برادرخودتم میبود بدترفحش میدادی طرف بچشواز دست میده استغفرالله ...

اخه الی بلله هر چی میشه میگه .....یرم تو اونجای طرف

اینجاش ک بهت گفته هری حرفش بد بوده من جات باشم نمیرم خودش بره

تو دمپرش نشواینطوروقتا بذار اروم بشه عادتش بده ازسرش بیفته

نه اومد خونه عصبانی نبود  به خاطر اینکه شبا دیر میاد من خونم به جوش اومده بود باهاش بد دعوا کر ...

توروز خواسگاری شرایطش رو میدونسی چراقبول کردی