2777
2789
عنوان

نتیجه کنکور🥳🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 42 پست
میشه ازش بپرسی کلاس می رفت یا نه؟چون من بین اینکه کلاس برم یا کتاب تست بخرم موندم قلمچی برم یا ماز ب ...

بله کلاس میرفت ولی همهی کلاسا را حضوری توی شهرمون میرفت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اافرین باعث افتخاره هققققق میتونی لطف کنی ازش بپرسی شده میرم کار میکنم ولی مشاوری میخوام ک نتیجه واق ...

قربونت برم، فکر کنم همون شماتیک بود یا شاید یه مشاور حضوری توی شهرمون ؛ دقیق نمیدونم

منابع اش رو از من پرسیده بود اتفاقا.یادم بیاد میگم بهتون🥰

خیلی ممنونم عزیزم

منم میخوام از هفته بعد شروع کنم مجدد

دبیراشم ممنون میشم اگه بپرسی

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔

پسرم ۱۲ سال پیش رتبه ۸۰ آوردفکر کنم بهترین روز زندگیم بودالان ارتوپد شدهولی راه بسیار سختی رو رفت و ...

عیبی نداره بنظرم ۱۰ سال سختی میارزه به یک عمر راحتی✨

خیلی ممنونم عزیزممنم میخوام از هفته بعد شروع کنم مجدددبیراشم ممنون میشم اگه بپرسی

دبیرا که کلا حضوری توی شهر خودمون بود،

چون ما مازندرانیم و کلا سطح علمی بالایی داره استانمون و معلمهای بسیار خوبی هم داریم

بنظرم اگر معلمای شهرتون خوب هستن، با اونا پیش برین، نه ماز و...

ماز فقط همون فرحمند نیاش خوبه به گفته دیگران.

دبیرا که کلا حضوری توی شهر خودمون بود،چون ما مازندرانیم و کلا سطح علمی بالایی داره استانمون و معلمه ...

چقدررر خوب

البته من خودمم شهرستانم و کلاس حضوری برم وقتم میره و از اون طرفم سرکارم میرم... البته وارد پنجمین کنکورم شدم

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔