2777
2789
عنوان

خدا نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست
سهمیه رو باید از رشته های برتر بردارن اوناییکه پدرمادر پزشکن قبول کنید بچه هاشون هوش ارثی دارن خیلی ...

آره اونم موثره

اما پول هم تاثیرش خیلی زیاده خیلیی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول کنید اونا خیلی پولدارن که خرج بچه هاشون میکنن بهترین آزمون و کلاس تست و کتاب و ...نه ما که تو م ...

یه کتاب تست فقط نزدیک سه چهار تومن این یه دونشه

یه کلاس نزدیک ده تومن

هزینه معمولی و پایه کنکور الان زیر 150 200تیست

تازه پایه

رتبه های خاص قطعا بالا 1میلیارد هزینه شده براشون فقط سال آخر البته

کنکوری نیستم و سنم خیلی وقته گذشته از کنکوراما موافقم با قسمت سهمیه. واقعا اوج بی عدالتی و ظلم در حق ...

دقیقا چون سنتون گذشته این دید رو دارید

مادر خودمم مدام میگه آره دختر عمو من با مدرسه دولتی رتبه سه رقمی تجربی شد پزشکی آورد و....

ولی دهه هشتاد و حتی نود خیلی متفاوت بوده خیلی

بله درسته الان رتبه های برتر مال پولداراست و عدالت آموزشی به هیچ عنوان وجود نداره متاسفانه ولی خدایی ...

بله همه این عوامل در کنار پول به نتیجه مطلوب میرسه

یه کتاب تست فقط نزدیک سه چهار تومن این یه دونشه یه کلاس نزدیک ده تومن هزینه معمولی و پایه کنکور الان ...

دقیقااااااااااا

خدایاااا دارم داغون نمیشم نمیدونم چیکار کنم که بتونم تو رشته موردعلاقم درس بخونم 😭😭 پشت کنکور موندن خیلی زجرآورهه و اکثرا رتبه هاشون از پارسال بدتر میشه

دقیقاااااااااااخدایاااا دارم داغون نمیشم نمیدونم چیکار کنم که بتونم تو رشته موردعلاقم درس بخونم 😭😭 ...

الهیی🫠

ببین پشت کنکور نمون هر رشته ای آوردی برو بعد کار کن زندگیتو ببر جلو یکم بعد اگه راه برات باز نشد باز کنکور بده

معمولا یه راه جدید برات باز میشه استپ نکن

دقیقا چون سنتون گذشته این دید رو دارید مادر خودمم مدام میگه آره دختر عمو من با مدرسه دولتی رتبه سه ر ...

همسن مادر شما نیستم. ۲۸ سالمه

گفتم کنکوری نیستم یعنی درباره نفع و ضرر خودم صحبت نمیکنم اگه میگم با سهمیه مخالفم

اما پدرومادر تحصیل کرده رو یه عامل بی عدالتی نمیدونم.

قطعا شرایط مالی موثره اما خیلی دیدم پدرومادر هایی که شرایط مالی خوبی ندارن اما برای بچشون شرایط رو فراهم کردن از کتاب و کلاس و مشاور و بچه نخونده چون خسته شده چون افسرده شده

بله همه این عوامل در کنار پول به نتیجه مطلوب میرسه

آره

واقعا هم آرامش روانی خیلی تاثیر داره

حالا من دهه شصتی هستم تقریبا همه تو یه سطح بودیم با همکلاسی ها

پولدار و معمولی و فقیر و ....همه کنار هم درس می خوندیم

الان نه

همسن مادر شما نیستم. ۲۸ سالمهگفتم کنکوری نیستم یعنی درباره نفع و ضرر خودم صحبت نمیکنم اگه میگم با سه ...

منم نگفتم همسن مادر منی

خودت گفتی فاصله داره از کنکور منم گفتم چون فاصله داری دیدت اینه

منم نگفتم پدر مادر تحصیل کرده بده و بی عدالتیه

میگم عدالت آموزشی وجود نداره عدالت آموزشی ینی صرفا براساس علم و مهارتت نتیجه بگیری

اما درحال حاضر علم و مهارت کافی نیست حتما در کنارش پول زیاد هم میخاد