2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 22 پست

بعضي اوقات ك از دست كسي ناراحت ميشه تركشش منو ميگيره همش احساس ميكنه من هووشم اومدم زندگيشو خراب كردم خيلي ب پسرش وابستس

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

هنوز اون نیومده تو داری حرص و جوش میخوری و خودتو خسته میکنی عزیزم

زیاد به حرفاش گوش نده 

در مقابل خانواده شوهر فقط سکوت کن تا بسوزن بعد شوهرتو طرف حساب کن باهاشون خیلییییییی راحت میشه ادم اونموقع 😀😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مادرشوهراتون چجورین؟منم بامادرشوهرم توی ساختمون.اصلا هم ازاین ماجراها نداریم.تازه میخواد بره مکه ...

خیلی خوشحااالم که راضی هستی .خدااا رو شکررر .اینقدر همه از مادرشوهرا بد میگن گاهی فکرمیکنم یعنی عروس ما هم همینطوری میشه و عروسه ما هماینقدرناراحت خواهد شد.همه ماماناشون خوبن و مادرشوهرشون ترسناککک.در جالیکه کافر همه را به کیش خویش بیند . به نظر من هیچ مادری حاضر نیست زندگیه پسرش و خراب کنه و سعی میکنه هوای عروسشو داشته باشه . چون نورچشم پسرشه . البته گاهی هم مادرشکهر بد هست ولی همه مثل هم نیستن . ارزو میکنم همیشه کنار حانوادت و همسرتون و خانواده ی همسرت شااادباشی

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
خیلی خوشحااالم که راضی هستی .خدااا رو شکررر .اینقدر همه از مادرشوهرا بد میگن گاهی فکرمیکنم یعنی عروس ...

مرسی عزیزم.منم همیشه درتعجبم چرا همه ی مادرشوهرابدن؟ اگ مادر ما ی چیزی ب ما بگه بهمون برنمیخوره.اما اگ مادرشوهر بگه برمیخوره. بیخیال بابا ما خودمون هم ی روزی مادرشوهرمیشیم