2777
2789
عنوان

لباس دوختم

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 35 پست
فقط خیلی نازکه ها مثلا من حس میکنم با عرض پوزش لباس زیرشون مشکیه درسته؟

اره چ دقتی.😂😂😂😂

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورت بعد زایمانه ؟ چرا گن نمیزنه ؟؟؟

تاپ بلند آستری داره حالا نپوشیده

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
فقط خیلی نازکه ها مثلا من حس میکنم با عرض پوزش لباس زیرشون مشکیه درسته؟

دقیقا منم میخواستم همینو بگم

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
واقعا زیباست آفرین خیلی هنرمندی .پارچش نازک هست یا به نظرم میاد ؟

آستری جدا داره حالا نپوشیده اونموقع میپوشه

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

دوختت خوب وتمیزه ولی برای اینکه برجستگی لاندام مشخص نباشه معمولا از رنگهای تیره استفاده می کنیم وچین زیر سینه لباس شکم رابیشتر نشون میده ،ولی بازم میگم دوختت خیلی خوب وتمیزه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
آستری جدا داره حالا نپوشیده اونموقع میپوشه

خیلی هم عالی مبارکشون باشه ❤❤❤

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
منظورم گن واسه جمع کرون شکمشه آخه مثل خانومای بارداره

گن هم میزنه اونموقع 

بچه ها چقد سخت میگیرین  خوب خانمنی که زایمان کرده اوایل شکم داره طبیعیه 😐

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه