2777
2789
دقیقا

من خودم الان تو همین شرایط قرار دارم سر کارم هستم شتبم هست سرمم شلوغ میشه حالا تصور کن چه حال بدی دارم یعنی اصلا تمرکز که ندارم هیچ حالا سوای ضعف بدن مخصوصا پاهام که واقعا اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت چیه اگه دائم سر پا باشی که بدتر خونریزیتم زیاده

عزیزم تو موسسه مالی کار میکنم خوشبختانه کارم پست باجه نیس ولی کلا کارای مالی شلوغی خاص خودشو داره خوب اره سرپام هستم گاهی ببند میشم باید برا کارام با همکارای دیگمم در ارتباط باشن اره کارم زیاده خوشبختانه شتبه ها تا ده خلوته ولی در کل کارم زیاده ازه واقعا چون تحرک دارم همین چیزی که شما عرمودید برام اتفاق میفته

ببخشید اینکه توی پریودی تمایلات آدم زیاد میشه طبیعیه؟؟؟

عزیزم اینم میتونه طبیعی باشه ولی معمولا این تمایلات با تموم شدن پریود بیشتر میشه معمولا با تموم شدن پریود این نوع تمایلات اوج میگیره

خب راه کنترلش چیه ؟؟چی بخورم؟؟؟

عزیزم این موردی که میفرمایید چیز بدی نیس ی حالت روحی مناسبه که کمو بیش با شدت و صغف تو افراد هست یعنی میخوام بگم چیز بدی نیست که بخوای مهارش کنی ولی معمولا اینحور وقتا با ورزش و سرگرمی حالا در حد پیاده روی میتونی اترژیتو تخلیه کنی ولی بازم میگم این مورد واقعا چیز بدی نیست با تغسیر هورمونای بدنت این اتفاق میفته