2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر منم باجاریم بهتره و بیشتر چیزی بهش میده با منم خوبه البته ولی با اون خیلی بهتره ولی دلیلش اینه که جاریم خیلی بیشتر رفت آمد داره و خیلی برای مادر شوهرم کارای مختلفی انجام میده و تقریبا هرروز هم زنگ میزنه حال مادرشوهرمو میپرسه و میبرتشون چند روز خونشون نگه میداره چند وقت یکبار .یعنی بده بستونه.من اصلا ناراحت نمیشم .

حالا هم ایشون حامله هست حساس نشو .واقعا هم آدم گاهی حواسش نیست بین مهموناش مساوات رو رعایت کنه

آدمش می کنم صبر کن

وااا؟؟؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

همین که اخلاقش خوب باشه احترام بزاره دخالت نکنه ،خوبه دیگه

حالا برای جاریت بیشتر بزاره (البته چون بارداره)حسودی نکن اسی جان ،به کیفیت زندگیت برس جای این حواشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

مگه ما را برای غذا نگه داشته بودچقدر می خوردیم

شاید غذا کم بوده شاید اونم برای غذا نمونده شاید تو لحظه فقط صرفا چون بارداره یه تعارف زده اونم مونده ولی همینجوری باهمین حرفای خاله زنکی زندگی رو به کام خودتون شوهرتون و اون خانواده تلخ نکنید

رفتارش زشت بود ولی بی خیال

واقعا تصور کن بعد از اون اقام رفت در خونه باباش یک ابزاری بگیره

گفت اونا داشتن با هم شام می خوردن

به آدم بر می خوره واقعا

آدم که گدا غذا نی ولی تعارف کرده بود بد نبود

آدمش می کنم صبر کن

😐

چرادنبال بحث ودعوایید

اولاکه یه زمانی شماعروس اون خانواده بودید اون نبوده به هرحال مطمئنابه شمابیشتررسیدگی شده

دوم اینکه اون بارداره وطبیعیه توجه بیشتری بگیره

سومامگه مادرشوهربرای هرکارش بایدبه عروس جواب پس بده؟ اونم یه انسانه ومیتونه هرکاری صلاح بدونه انجام بده

اسی کوردی؟نرو خونشون راحت

کبکم ن تنها خروس میخونه بلکه شهرام شب پره هم میخونه 🥰نمیترسین وقتی مردین بیان تو اکانت نی نی سایتتون تاپیکاتونو ببینن؟فوبیای منه🤐وحشی منم بافقی اَدامُ در میاره🤪دوتاصلوات بفرست یکی واسه من یکی واسه خودت🤣پرروام خودتی🤨این امضارو تو ی روز ننوشتم تو روزهای متوالی نوشتم خیلیا گفتن سرگیجه گرفتیم قبلش مسکن بخورتواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم 🤪 بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣شیت شیت تو بیمه چاویلت زندگیمه خدای بان سرکریمه ی روژ دسیلت گرم فیلم تو سوزیا دل مه شکیا بیزارم کردیده وی دنیا یارگدت هاکو مبارک بو کازو کوزت جمع که و ویره بچو 🤐اول روژهاتیدو دلم گردیه دس وپیم وتی تنیام ودادم برس منیش هاتمو بیخودی خام تو بیم ینی فک کردی گردیدسمه بازیچه وتی عمرا وکسی دل بیم اصن ممکن نیه ترکت بکم وپیم وتی تونی تنیا عشقگم ن ن وای خوریله نیه خیلی وقته رنگ حنای توچیه بسه جمع که برانه ی بیل باد باید عشق هاکوره دی عاشق کیه 

واقعا تصور کن بعد از اون اقام رفت در خونه باباش یک ابزاری بگیرهگفت اونا داشتن با هم شام می خوردن به ...

میفهمم خیلی حس بدیه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

چرا به این موضوع حساسیت نشون میدی عزیزم ، از قدیم میگفتن زن حامله دو نفره غذاشو دو نفره بکش انشاءالله که توام حامله بشی توقع داری اطافیان و مخصوصا مادرشوهرت نگاه ویژه بهت داشته باشه