2777
2789
عنوان

مسکن مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره الان 4ماهه دارم نفرینش میکنم طرفو پول هارو گرفت نساخت طولش داد الان میگه نمیتونم خودم بسازم دولت ...

پس ما الکی دلمون خوشه یه خونه قوطی کبریتی از خودمون داریم😔

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

پس ما الکی دلمون خوشه یه خونه قوطی کبریتی از خودمون داریم😔

اره به خدا منم دلم خوش بود حدقل اون رو میسازن میدن ارزون باشه اصلا بد باشه حدقل برا خودم باشه اونو که میدن نمیدیم فعلا

اره به خدا منم دلم خوش بود حدقل اون رو میسازن میدن ارزون باشه اصلا بد باشه حدقل برا خودم باشه اونو ک ...

بزار دهن من بسته باشه 🥲😑

شما تا الان چقدر پول دادین؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اانم میگه دروغکی دولت یه وام تصویب کرد برامون بدن میسازیم

چی بگم ما که 15 ساله تو پردیس نوشتیم هنوز آماده نیست این پیمانکار میاد میخوره کار نمیکنه بعد یکی دیگه همینجوری ادامه داره کار بجایی نرسیده همشون با هم درگیرن

بزار دهن من بسته باشه 🥲😑شما تا الان چقدر پول دادین؟

من نمیدم تو این چهارماه که ازدواج کردیم صدمیلیون چک گرفته بودن اونو فقط میدونم پاس کردن ولیشوهرم میگه اشتباه کردم هوون موقع 207دشو فروخته داده اینو گرفته میگه اگه طلا ابشده گرفته بودم الان خونه میگرفتم

چی بگم ما که 15 ساله تو پردیس نوشتیم هنوز آماده نیست این پیمانکار میاد میخوره کار نمیکنه بعد یکی دیگ ...

اره درگیرن خواهرم میگفت مردمی که مسکن مهر گرفته بودن ریخته بودن اداره اعتراض داشتن نگو پیمانکار ها چک هارو برمیدارن میخورن

چی بگم ما که 15 ساله تو پردیس نوشتیم هنوز آماده نیست این پیمانکار میاد میخوره کار نمیکنه بعد یکی دیگ ...

جدی ۱۵ ساله هنوز تحویل ندادن؟!!

من نمیدم تو این چهارماه که ازدواج کردیم صدمیلیون چک گرفته بودن اونو فقط میدونم پاس کردن ولیشوهرم میگ ...

وایی😔