2777
2789
عنوان

بغل برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 106 پست

عزیزم من داداشم هم سن شوهرمه 6 سال از من بزرگتره ولی خیلی با هم راحتیم بوس و بغل خواهربرادری هم داریم

با من درمورد دوست دخترش میحرفه با هم بیرون میریم کافه میریم خرید میریم خیلی عادی و طبیعی

ذهن اونایی که بهت اینجوری گفتن منحرفه والا...

البته شما خودتم جوری تعریف میکنی که انگار ذهنت منحرفه😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا منم با همین سن و فاصله سنی برادر دارم و تنها برادرم هست، هیچ اشکالی نداره فقط خط قرمز ها و محدودیت های خودت و داشته باش وگرنه اشکالی نداره از لحاظ احساسی بهم وابسته باشید شما خواهر و برداری هستید که احساساتت ن و بروز میدید یه عده خواهر و برادر هایی هستن که بروز نمیدن ولی همه خواهر و برادر ها تجربه اش میکنن

اره دیگه همونخب ادم با خواهر برادرش راحت میتونه باشه خانواده یعنی همین بعدشم داداش شما چون از شما کو ...

خب دقیقا من میخاستم همینو بگم

بعضیا میگن اشکال داره

داره؟

درحد بغل وبوس معمولی طوری نی

ولی بغلی که لمس بشی خییلیم طوریه مثلا یکم طولانی بشه چون برادرت اول نیاز جنسییشه ممکنه فکرای بد بکنه حتی باشما

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

از نوشته هات وایب خوبی نگرفتم

فکر میکنم داستان برای پر بازدید شدنه

یعنی چی مثل دوست دختری براش؟

ما هم داداش داریم و بوس و بغل و ابراز احساسات، حتی تو مخیله ام هم نمیگنجه بخوام به حسی که دارم شک کنم

عشق خواهر و برادریه دیگهه... حالا چه رفتار خارج از عرفی نشون دادی که نامزدت حساس شده یا کلا نامزدت حسوده نمیدونم.

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !