2777
2789
عنوان

فاجعه یعنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 53 پست
اره صحت داره اتفاقا ازش سوال کردند گفت بخاطر اینکه اب زیاد مصرف میکنن گفتند کارشناسی شده هست ؟ گفت ...

چه راه حل منطقی و خوبی.انها هم حق زنگی دارن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
با این روش حتی ممکنه به کشتن جمعیت هم روی بیارن چون زباد اب مصرف میکنیم ازینا بعید نیست

دقیقا تو اینستا گرام سهیل رضایی درباره اش نوشته مفصل و دلایل مسخره رییس محیط زیست که واقعا بدترین رییس محیط زیستی بود که این دولت روی کار گذاشتش

.واقعا دلایل کشتارش مسخره و غیر کارشناسانه بود 

برید بخونید خبرش رو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا تو اینستا گرام سهیل رضایی درباره اش نوشته مفصل و دلایل مسخره رییس محیط زیست که واقعا بدترین ری ...

حتما میخوونم ممنون

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

دولت بسیار ضعیفی روی کار اومده متاسفانه وزرای وزات خونه های اساسی و مهمش همه از هم بی سواد تر و ناکارامدتر

از وقتی هم که محمد درویش که واقعا صدای محیط زیست ایران بود رو کنار گذاشتن و استعفا داد دیگه بدتر شد

ننگ داره واقعا 

یه مشت ادم بیسواد و پیر رو با رابطه وارد وزات خونه ها کردن

اینهمه با سواد و تحصیلکرده که حرفی دارن برا گفتن رو در نطفه خفه کردن

عین محمد درویش عبدلحسین وهاب زاده و هزاران چهره شاخص محیط زیستی

دولت بسیار ضعیفی روی کار اومده متاسفانه وزرای وزات خونه های اساسی و مهمش همه از هم بی سواد تر و ناکا ...

تاسف باره . کاش بتونیم یه کاری کنیم یجوری صدامونو به این بالا دستیا برسونیم . مملکت رو به فنا دادن . ایران رو به نابودی تو همه چی توی همه زمینه ها 

اکثر چهره های ماندگار محیط زیستی دیگه حرفی برای گفتن ندارن 

عبدلحسین وهاب زاده که به صراحت میگه من دیگه از بزرگها دست کشیدم تو این کشور و تصمیم گرفت شعار مدارس طبیعت در ایران رو عملی کنه بلکه بچه های این کشور به فکر ایندشون باشن 

چقدر این انسان پر و متواضع هست و حرف برای گفتن داره منتهی دیگه یه روز تصمیم گرفت که دانشگاه نره و متاسفانه فکرش رو عملی کرد....!!!

همه رو نا امید کردن اینها و مردم رو بی اخلاق و متاسفانه برخی رو حتی وحشی بار اوردن

ببینید چه بر سر جنگل ها و تلاب و حیط زیست ایران اوردن ....

اکثر چهره های ماندگار محیط زیستی دیگه حرفی برای گفتن ندارن  عبدلحسین وهاب زاده که به صراحت میگ ...

خدا شاهده چیزی ک با چشم دیدم و فراموش نمیکنم تو همین جاده چالوس کنار رود خونه پدر و مادر و دو تا بچه هرچی خوردن از هندوانه و تخمه گرفته تا اشغلای چیپس و پفک همه رو ریختن تو اب 

واقعا به ابن مردم چی میشه گفت 

خب اون بالا دستی ها هم از همین اجتماع بودن 

بی فرهنگی بین بعضی از خانواده ها باعث نابودیمون میشه 

این اقای دکتر هم به تنهایی کاری ازش بر نمیاد 

امیدوارم ایندگان ما بتونن بهتر از ما زندگی کنن و اموزش ببینن من که تصمیم دارم فعلا بچه نیارم تا ببینم اوضاع چطور میشه