2777
2789
عنوان

ناشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا که فعلا فقط رفتم سین زدم و جوابشو ندادم

آخه یکی نیست بهش بگه تو مگه چه عنیی هستی که من وسط این درد و داغ باید بشینم فک کنم اون چه گهیه که اومده پیام داده

خدااااا🖤

باور کن کم محلی کنی خودش میاد میگهراجب اینکه چه شخصیه نمیدونم والا خودت بهتر اطرافیان خودتو میشناسیک ...

پسره حس میکنم آخه پروفایل پسرونه داشت

شاید خندت بگیره اما اومده تو روبیکا بهم پیام داده

خدایااااا بختمو میبینی ؟؟؟؟؟؟🥲

پسره حس میکنم آخه پروفایل پسرونه داشت شاید خندت بگیره اما اومده تو روبیکا بهم پیام داده خدایااااا بخ ...

ببین عکس چی گذاشته یا کیارو دنبال کرده

از نحوه ی تایپ کردنش اگر حدست اون باشه جوابشو نده🫠🫠

ببین عکس چی گذاشته یا کیارو دنبال کرده از نحوه ی تایپ کردنش اگر حدست اون باشه جوابشو نده🫠🫠

والا پروفایلش که اول اصلا معلوم نبود تو روبیکا هم که اصلا کسی رو دنبال نمیکرد ایدیشم مشخص نبود دقیقا طرف کیه و اسمش چیه نحوه تایپ کردنشم عادی بود یعنی من نتونستم چیزی ازش متوجه بشم هرچی هم که میگم خودتو معرفی کن میگه نه به وقتش خودمو معرفی میکنم

والا پروفایلش که اول اصلا معلوم نبود تو روبیکا هم که اصلا کسی رو دنبال نمیکرد ایدیشم مشخص نبود دقیقا ...

والا من بودم بلاکش میکردم نمی ارزه آدم اعصابشو از سر راه نیورده بگو برا بار اخر معرفی میکنی یا بلاکی نوش جونت کنم؟

والا من بودم بلاکش میکردم نمی ارزه آدم اعصابشو از سر راه نیورده بگو برا بار اخر معرفی میکنی یا بلاکی ...

اره والا خیلی داره میره رو مخم نمیدونم چرا پسرا تازگیا آنقدر پرنسس شدن