2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 48 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیتونم شیفتم فقط حالم بده گفتم اینجا بپرسم جزکمپرس آب سردچی بزنم کبود نیست خون مردگیه

اکه کانسیلر قهوه ایی داری رو قرمزی بزن بعدم یه عالمه کرمپودر بزن دم به دقم چک کنو تمدیدش کن کرمپودرتو

وحشتناکبه چه حقی

هیچی رفتیم باهم یکم خرید کنیم مغازه دار همیشه ازش خرید میکنم خودم امشب خبرش باخودش رفتم مغازه دار گفت فلان چیزوتازه دارم آماده س ببرید چون بچه م بهانه کرده بود شوهرم آروم گفت حق نداری بخری چون من دوست ندارم منم حقیقت و گفتم به مغازه دار چون شوهرم دوست نداره این ماه نمخرم اومدیم خونه تیکه پاره م کردکه تواصرارخونه روگفتی همین به خداهرچی فحش ناموسی بودبهم داداخرم پتوگذاشت رودهنم وتاتونست فشارداددهنم پرخون شددست وپام هم تمام زخم نصف صورتم هم جای فشاردستش خونمرده شده

اسی فقط یک سوال شاغلی و روی پای خودتی فقط چرا یک حرکتی نمیزنی به خودش بیاد البته شاید خیلی دوستش دار ...

بچه هام خیلی کوچیکن وگرنه خرجی بچه هاوخودم خونه باخودمهق

من واقعا ازین نتیجه گرفتم ،یکی از دوستامون از ی شهر دگ اومدن خونمون ، شوهرش با مشت زد ب چشمش قشنگ بنفش شده بود ،هر روز براش رژ گونه هلویی میزدم اول، بعد کانسیلرو باهاش مخلوط میکردم اخر سر هم پودر فیکس زیادوو با رژگونه هلویی ترکیب میکردم میزدم کاملا محو میشد