2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست بود؟ ازدواج میکنی به زودی

مرسی عزیزم اره یه مقداری استرس دارم

برای باطل شدن و از بین رفتن هرچی سنگینی و بستگی و دعا و سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی چهل و پنج روز، هرروز کامل سوره بقره رو بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه ،خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

نه کراشم نیست برعکس خیلیم دوسم داره 😂 بقیه بیاید ازم سوال بپرسید منم حس شیشوم هستم ببینیم من درست م ...

خب این دفعه اشتباه کردم

ولی واسه خودم درست درمیاد

حس میکنی بازم پیشنهاد میده؟ هنوزم ازم خوشش میاد؟ بهم فکر میکنه؟

خب این دفعه اشتباه کردمولی واسه خودم درست درمیاد حس میکنی بازم پیشنهاد میده؟ هنوزم ازم خوشش میاد؟ به ...

بهت فکر میکنه حس داره بهت

ولی نمیخاد پیشنهاد بده و جلو بیاد سر یه مسائلی

کاری کردی؟!

نهفراموش کن

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین حسش بهم چیه دورت بگردم

سوالتو بپرس حس ششم ام

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

بهت فکر میکنه حس داره بهت ولی نمیخاد پیشنهاد بده و جلو بیاد سر یه مسائلی کاری کردی؟!

نه

ببین ازم خواست آشنا شیم من رد کردم

الان ازش خوشم میاد

یعنی دیگه پیشنهاد نمیده؟

خب از من چی ویژگی هایی حس میکنی؟ اسمم انیتا

خیلی دختر حساسی هستی دختر مهربونی هستی ولی بقیه فکر میکنن خودتو میگیری واسه چیزی که میخای میجنگی لجبازی خودتو دست بالا میگیری و واسه خودت ارزش قائلی

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین حسش بهم چیه دورت بگردم سوا ...

موانع و سختی در انتظارتونه

حس میکنی بازم پیشنهاد میده؟ هنوزم ازم خوشش میاد؟ بهم فکر میکنه؟

میرم تو اکیپ اونا؟

کی میرم

پاهام خوب میشه؟چون عمل کردم پاهام رو

براتون ۱۰ تا صلوات میفرستم

«گاهی آدم از همهچیز فاصله میگیرد، نه چون چیزی برای گفتن ندارد، بلکه چون دیگر حوصلهی توضیح دادن خودش را به هیچکس ندارد. بعضی سکوتها انتخاب نیستند؛ نتیجه تمام حرفاییاند که شنیده نشدن.»