2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 119 پست
یعنی کار خودش که تموم میشه به فکر تو نیست؟و تو هم هیچی نمیگی؟یعنی چییییی

توروخدا دست رو دلم نذار آره چی بگم بعد رابطه میخوابه خب و منم که بیدار میمونم و فکر میکنم چون نه خسته ام و نه ارضا شدم فقط تو ذهنم پر سوال میشه که جوابی براش ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس میرم حتمابه بن بست رسیدم امشب واس اولین بار پسش زدم حینشدیگ کم اوردم

ای وای نکن هیچوقت این. کارو برای یه مرد خیلی سنگینه سخته، بعدا ضربه شو خودت میخوری

هیچوقت پسش نزن

She was like a lily flower; while beautiful,very toxic

هیچ فانتزی ندارماصلا حس زیادی ندارم حین رابطهانگار ن انگار

خب پس چطور انتظار داری ارضا بشی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پشمات نریزه به نظرم باید قبول کنیم این چیزیه که شاید تا حالا کسی راجبش حرف نزده ولی تا حالا برای خان ...

سلام

چرا از حق طبیعی خودت میزنی؟

باید به شوهرت بگی

این کار دو طرفه هستش نمیشه که شوهرت بشه شما نشی

به نظرم در حقم خودت بد میکنی

خب چیکار میکنه؟؟؟ فقط نگات میکنه؟؟؟ ببین اینجا نمیتونم موضوعو بازش کنم ولی خودت دستشو بگیر و بگو این ...

شاید باورت نشه ولی دقیقاااا همینکارو کردم

چند ثانیه انجام داد باز ول کرد کار خودشو کرد

بابا خب ۱ سااااال گذشت چرا یاد نمیگیره والا نکبتهاخمقم هست

چطور دلت میاد اینو بگی

اون از بدن تو و حست اطلاع نداره

همون حین هی راهنماییش کن،اونجوری هم گوش نمیده؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اکر بینتون مشکلی وجود نداره چرا نباشهکی گفته باید هرشب باشه بستگی به شرایط بدنی و روحی و کتار اومدن ...

نه مشکلی نداریم اتفاقا همدیگه رو خیلی دوست داریم اما مثل اینکه میلش کمه از طرفی قند هم داره 🥲

خیلی خیلی خیلی سخته اما چاره چیه زیاد بگم میترسم فکر بدی کنه یا پیش خودش بگه جن.ده ای 🫠

استغفرالله چ حرفیه

از همسر خودت خواستی تا ب نیازت اهمیت بده

این اتفاقا بد که نیست خیلی هم خوبه

She was like a lily flower; while beautiful,very toxic