2777
2789
بخدا کار معلمی خیلی سخته..خصوصا تو مناطق محروم..امروز مدرسه ای بودم هر کلاس ۳۵ نفر تو هوای گرم بدون ...

میدونم عزیزم

همینایی که میگن حقوقش زیاده و تعطیلی زیاد دارن و فلان بچه های خودشونو نمیتونن تحمل کنن

الانم که موج استعفای معلما بالا گرفته

حالا یه حرفایی شده که فراره حقوقا دوبرابر بشه و فلان خداکنه عملی بشه

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چیزی که هست تو جامعه ما همه میدونن حقوق معلما کمه خیلی و قشر ضعیف حساب میشن ولی برای فرهنگیان و ماده ...

خب بالاخره جامعه هم به معلم نیاز داره یکم باید توجه بشه به این قشر

حقوق معلم و کارگر و نظامی و کارمند های زیر 30 میگیرن همه این ها حقوق شان کمه

نظامی که خدای رفاهیات و کمک های گاه و بی گاه برا هر مناسبت

کارمند بانکا که پادشاهی میکنن

کارمند اداره برق و گاز عالیه وضعشون

اصلا قابل مقایسه نیست

این بنده خدا میگه حقوقم بیسته بااینهمه راه و سختی واقعاً سخته خیلیم سخته

پروانه خانوم🦋🌻

خب بالاخره جامعه هم به معلم نیاز داره یکم باید توجه بشه به این قشر

بله میگم حقوقشون خیلی کمه و باید بهشون رسیدگی بشه

ولی انقدرم که همه سر و دست میشکنن برا ماده ۲۸ و فرهنگیان ادم تعجب میکنه

من توی یه گروهی بودم برای ماده ۲۸ بود باهم تبادل میکردن و رفع اشکال طرف صبح به صبح بیدار میشد به امید یه خبر از ماده ۲۸ به محض قبولی و رفتن سر کلاس شروع شد بچه ها بی ادبن حقوق کمه فلانه مدیر بهمانه و....

این تناقص برام خیلی عجیبه

بله میگم حقوقشون خیلی کمه و باید بهشون رسیدگی بشهولی انقدرم که همه سر و دست میشکنن برا ماده ۲۸ و فره ...

حرفتون منطقی هست و قبول دارم ولی یه علتش هم بیماری هست کلی لیسانس بیکار داریم مجبورن بیان سمت آموزش و پرورش

حرفتون منطقی هست و قبول دارم ولی یه علتش هم بیماری هست کلی لیسانس بیکار داریم مجبورن بیان سمت آموزش ...

اینم هست

ولی قبولی اموزش و پرورش از تمام دستگاه های اجرایی سخت تره

همه دستگاه ها و بانک ها دو تا مرجع دارن یکی عمومی یکی تخصصی

اموزش پرورش علاوه بر اونا یه اختصاصی هم داره و اینکه بعلاوه عمومی اونا یه سری عمومی مختص خودش داره یعنی ازمونش یه غوله کسی که بخاد بخونه باید از چند ماه قبل شروع کنه برسه منابع تمام کنه

و مصاحبش جز سخت گیر ترینهاست

وجالبه بازم پر تقاضا ترین ازمون ایرانه بعد کنکور سراسری

نظامی که خدای رفاهیات و کمک های گاه و بی گاه برا هر مناسبتکارمند بانکا که پادشاهی میکننکارمند اداره ...

ااز نظامی بدبخت تر نداریم شاید کار مشاغل سخت باشه اما سختی جان نداری که در یک جانت فدای ملت شود

با احترام به تمام نظامی ها

باور کن از مدرسه که میام خونه اونقدر خستم نای بلند شدن ندارم

ببینید همه کارا سخته و ادم تا جایگاهش نباشه درک نمیکنه

و هر کس فقط بدی های شغلش رو میبینه تو ایران

من یه زمانی درگیر همین ازمونا بودم کم و بیش اطلاعاتم خوبه

کارمند بانک میگفت نیای برای بانکا ما هر روز صبح تا ظهر پشت باجه با کلی ادم سر و کله میزنیم و خسته و کوفته میریم خونه تو برف و سرما میایم معلما ۳ ماه بیکارن از ۷ روز ۳ ۴ روز میرن سر کار برو ا.پ

معلمه میگفت نیای ا.پ ما پیر میشیم حقوقمون خوب نیست اصلا مزایا نداریم برو بانک واماش خوبن

ولی نه معلم میگفت من ۳ بیکارم و حقوق دارم

نه کارمند بانک میگفت ما کلی وام داریم

به نظرم اگر کسی قبل انتخاب شغل حسابی تحقیق کنی الان انقدر ناراضی نداشتیم الان متاسفانه مشکل همون بیکاریه

الان جوون ما از سر بیکاری تمام ازمونا رو میره شرکت میکنخ یکیو قبول میشه تازه میبینه نه با روحیاتش سازگاره نه اونجوری که میگن بوده

خواهر من میخاست پرستاری بیاره من گفتم قبلش با چند تا پرستار صحبت کن جالب اینه همه میگفتن حالا وایسو قبول بشه بعد بره تحقیق که این میشه شیون بعد مردن به هیچ کاری نمیاد

خودم بردمش فضای بیمارستان و با چند تا پرستار حرف زد

و باورتون نمیشه کلا تغییر مسیر داد وپرستاری رو رها کرد

ببینید همه کارا سخته و ادم تا جایگاهش نباشه درک نمیکنهو هر کس فقط بدی های شغلش رو میبینه تو ایرانمن ...

من که از حرفهای شما کلی استفاده کردم چقد منطقی و بافهم و شعور🌹