2777
2789
عنوان

فالگیرا

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 19 پست
خب همین نیت چطوری باعث میشه کارت ها درست در بیاد؟انگار ذهنم محدوده چون زیاد اعتقادی ندارم نمیدونم چط ...

بنظرم همون ارتباط گرفتن با ... ها هست،اونا کمک میکنن که قرارگیری کارت ها و اشکال مطابق نیتت بشه ،من اعتقاد دارم و بعضیا خیلی درست تفسیر میکنن که البته بازم همه حرفاشون درست درنمیاد شاید از ۳-۴ تا موضوع یکیش درست دربیاد.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه جالب بود من اینارو نمیدونستم👌

سلامت باشید

ببین مثلا مادربزرگ دوست من سواد نداره

حتی حروف الفبارو نمیتونه بخونه

اما فا.ل قهوه میگیره و حروف اسمی میگه توش و دقیق همه چی تفسیز میکنه

اما بعدا خود این مادربزرگ میگفت من صدای تمام اجنه میشنوم. عروسیاشون عزاشون رو میشنوم ناخواسته

این چون هاله انرژی محافظش که باعث میشه از موجودات ماورایی حجاب داشته باشه، دچار اسیب شده و الان میتونه اونارو حس کنه

اونا هم تو انرژیش اثز میذارن و اون میتونه تفسیر کنه قهوه رو، درحالی ک کلا چیزی بلد نیست و جایی یادنگرفته اما فکر و ذهن و انرژیش موقع قهوه خوندن دست اون موجوداته

@یااس_کبود

سلامت باشیدببین مثلا مادربزرگ دوست من سواد ندارهحتی حروف الفبارو نمیتونه بخونهاما فا.ل قهوه میگیره و ...

جالبه از این بعد دقت نکرده بودم،یعنی هاله انرژی اش در اثر قهوه گرفتن آسیب دیده بود؟