2789
عنوان

پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست
میدونید چیه پدرم کارگر بود ما پنج تا خواهر دوتا برادریم بانون حلال کارگری بزرگمان کرد وازدواج کردیم ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه ، نمی‌خوام ناامیدت کنم ولی تازه اولشه . هر چی بگذره بیشتر دلت تنگ میشه .

منم بابامونزدیک یک سال و نیمه از دست دادم یه شب نشده که بی یادش و بدون گریه بخوابم.

پدر منم یهویی فوت کردم من لحظه جون دادنش پیشش بودم.

سعی کن زیاد واسشون قرآن بخونی ، هر وقت دیدی فکر و خیال اذیتت می‌کنه برو وضو بگیر و قرآن و باز کن

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه مامانم هم سه ساله از دست دادم، کلا نابودم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

من پیشش نبودم مشغول کارگریش بود یهویی سکته قلبی میکنه که بهمان خبردادن خدا اون روز نیاره خیلی سخته تورابخدا قدر پدراتون بدونین من همیشه احترامشو میگرفتم رفیقم بود 

میدونید چیه پدرم کارگر بود ما پنج تا خواهر دوتا برادریم بانون حلال کارگری بزرگمان کرد وازدواج کردیم ...

به جاش پدره من وضع ماليش خيلي خوبه ولي هيچ وقت محبتي نداره

و تازگي كه پير شده كه كلا پول به جونش وصله انگار

من يه دونه دخترم ولي هميشه از همون ابتدا حس بدبختي و تمهايي داشتم هيچ وقت محبت نديدم

فقط داد و فرياد و فحش ديدم 

لايك نكن مرسي اه

خیلی مرداها دوس ندارن دخترشان زیاد باشه اعتراض دارن ولی مادرم میگه وقتی منو خواهرم به دنیا امدیم خیلی خوشحال بوده میگفت پیشانیتون میبوسیده خداروشکرمیکرده

خدابیامرزه عزیز. راهیه که همه میرن و باید رفت

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

عزیزم تسلیت میگم

همدردیم

منم نزدیک یک سال میشه پدرم رو از دست دادم

متاسفانه گذشت زمان، نه تنها این داغ رو سرد نمیکنه بلکه عمیقتر و عمیقترش هم میکنه...

به نظر من، جزئی از زندگی میشه این درد

با این حال چاره ای نیست.

براش خیرات بده و نذار فراموشش کنی