2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 42 پست
خب ببین این آخریه ک طلبه است پس یعنی متینه درآمدش ولی زیاد نیست عاا

بهترین انتخاب و انجام بده آره اینا معمولا یه درآمد مختصری دارن اما اگه خواستی قبول کنی حتما درباره درآمدش اینا باهاش صحبت کن معمولا آدمای آرومی هم دیدم بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۹ ولی خب این اصلا مربوط ب سن نیست کلا تو خانواده ما از ۱۷ ب بعد ازدواج میکنن

خوشگلم زودهههههه

منم هنسن شمام ولی خیلی زوده خونوادرو ول کن

اگه انتخابای درست داشتن وضع ما این نبود

اگر خودتون رو ارتقا بدید (ازهرلحاظ) کیس های بهتری سرراهتون میاد

خب من خودم خوبما از نظر چهره استایل ولی خب من نمیتونم فرهنگ و یا خانوادمو تغییر بدم ک بعد نمیدونم کلا چطورع ب دلم نمیشینه چرا اینطوریم؟ همه سنتیا اینطورن؟

بهترین انتخاب و انجام بده آره اینا معمولا یه درآمد مختصری دارن اما اگه خواستی قبول کنی حتما درباره د ...

اره ادم ارومی ب نظر میرسه ولی میترسم بعد ازدواج حسی بعش نداشته باشم شاید چون سنتیه اینطورع یا من حساسم

خب من خودم خوبما از نظر چهره استایل ولی خب من نمیتونم فرهنگ و یا خانوادمو تغییر بدم ک بعد نمیدونم کل ...

نه ارتقا منظورم خودته چه از لحاظ تحیلی چه از لحاظ اینکه هنرهای مختلف یاد بگیرین زبان بخونین

بنطرم خیلی متفاوته

درمورد سنتی ها من تاحالا با خواستگار نرفتم بیرون که بدونم چجوریه ولی معمولا دلیلی که رد میکردم این بود که خودم به بلوغ نرسیدم و نمیتونستم اصلا زن زندگی باشم

انشاءلله زود یکی میاد سرراهتون که همچیش پسند باشه

خوشگلم زودهههههه منم هنسن شمام ولی خیلی زوده خونوادرو ول کن اگه انتخابای درست داشتن وضع ما این نبود

خودمم نمیخام سریع تصمیم بگیرم ولی خانواده امم کلا طوری نیستن ک بخان پشتم باشن یا شخصی چیزی بگه جلوش بایستن

نه ارتقا منظورم خودته چه از لحاظ تحیلی چه از لحاظ اینکه هنرهای مختلف یاد بگیرین زبان بخونینبنطرم خیل ...

خب اینی ک میگی نیاز ب پشتیبانیهای پدر و خانواده اس ک من ندارمش