2777
2789
عنوان

لاغری😎☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 196 پست
هزینه قرص هزال چنده

۴۵ تومن چیزای طبیعیم هست ضرری نداره

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در طول روز آب زیاد بخور اما قبل از شروع غذا خوردن حین غذا خوردن و یک ساعت بعد غذا خوردن  اصلا آب نخور. آبی هم که میخوری سرد نباشه. آب سرد باعث رسوب چربی تو بدن میشه. حجم غذات کمه درست . ولی باید به بدنت شک وارد کنی یه هفته شکرو فست بودو حذف کن نتیجشو ببین‌. غذاتم کامل بخور 

۴۵ تومن چیزای طبیعیم هست ضرری نداره

تو یه ماه اگ فقط قرص هزال بخوری چندکیلوکم میکنی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
منم متفورمین میخورم ولی تاثیری نداره روم

منم سری اول فقط میل به شیرینیم صفر شد ولی اشتهام سرجاش بود بعد گلوکوفاژ داد بهم اشتهامم کم کرد خیلی کمک گرد بمن میل به شیرینی وحشتناکی داشتم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
تو یه ماه اگ فقط قرص هزال بخوری چندکیلوکم میکنی

بیشتر پنج کیلو کم نمیکنی اگه خیلی رعایت کنی تازه ولی همونم کلییییی نشون میده اندامتو 

امروزم رفتم باشگاه بدنسازی نوشتم .۴ روزه رژیمم ولی کم نکردم

منم یمدته کم نمیکنم اصلااااا حتی ی گرم ولی لباسام هی گشادتر میشن دارم سایز کم میکنم مدام

بیشتر پنج کیلو کم نمیکنی اگه خیلی رعایت کنی تازه ولی همونم کلییییی نشون میده اندامتو 

چ عالی منم۵کیلواضافه وزن دارم.حتماامتحان میکنم درزوزچندتابایدبخورم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
منم یمدته کم نمیکنم اصلااااا حتی ی گرم ولی لباسام هی گشادتر میشن دارم سایز کم میکنم مدام

چقدر خوب من ۳۰ کیلو اضافه دارم ولی تا عروسی باید ۱۵ تا  حداقل کم کنم اینجوری اصلا هیچی تنم نمیشه

چ عالی منم۵کیلواضافه وزن دارم.حتماامتحان میکنم درزوزچندتابایدبخورم

اوووو خوشبحالت فک کردم چقد چاقی حالا ...بین صبحو ظهر یدونه عصرم یدونه بعد یمدت که بدنت عادت کرد دوتت صبح دوتا عصرش کن