2777
2789
عنوان

خارش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 42 پست
اهان جفتشو باهم بزنم

با فاصله

کلوتریمازول ضد قارچه

داخل واژنی

تریامسینولون ضد. خارشه به دهانه واژن میزنی

ولی با فاصله

کلوتریمازول رو موقع خواب بزن

البته اگه قارچه  دیگه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا ترشحم نداره خ کم مثه همیشه اما بیرونش خ میسوزه

یه معاینه بکن پس

ببین کناره ها سفیدک نداری؟؟

ترشح سبز. و. زرد وقتیرنداری یعنی عفونت باکتری و. انگل نیست

درد زیر شکم هم نداری؟

اکه فقط خارشه مخصوصا همراه سفیدک ها قارچذمیشه

اگه مطمین نیستی برو دکتر پس

هرچند اون پمادها بی خطره

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
تو اب سرکه بشین  یه ربع  یه بار صبح یه بار شب

وای عکس پروفت😰😰

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
نمیدونم چیه از یه طرفم سخته تا شنبه صبر کنم برم دکتر

پس همین کار. که گفتم بکن

ژل شستشو و بتادین نزننننن

باکتریهای خوب رو الان از. بین میبره به جاش قازچ رشد میکنه

خودتو با اب و. صابون نشور اصلا

اگه خواستی فقط شامپو بچه

شاید اصلا حساسیت داری

لباس زیر نپوش

از. دستمال توالت استفادهدنکن

فعلا با پارجه تمیز خودت رو خشک کن

ل بهداشتی بانوان سروینا جهت شستشوی بهداشتی روزانه ناحیه خارجی دستگاه تناسلی بانوان فرموله شده است. این محصول فاقد ترکیبات الکلی، صابونی و مواد نگهدارنده زیان بار بوده و با فرمولاسیون ملایم ترکیبی از عصاره های گیاهی تهیه شده استPH~.4/5

نحوه عملکرد:

ضد التهاب و سوزشآنتی سپتیک و ضد قارچضدعفونی کنندهتنظیم pH ناحیه خارجی واژنازبین برنده باکتری های مضر

ترکیب مواد موثره:

-1 بیدسفید salix alba

-2 عصاره آویشن Thyme Extract

-3 گل سرخ Rose Extract

-4 یاس سفید Jasmin Flower Extact

موارد مصرف:

بصورت روزانه ) برای بانوان و دختران بالای 12 سال(قبل و پس از مقاربتقبل و بعد از شنا یا هر ورزشی که موجب تعریق شود.برای رفع بوی نامطبوع در دوران قاعدگی استفاده در دوران بارداری

پس همین کار. که گفتم بکن ژل شستشو و بتادین نزننننن باکتریهای خوب رو الان از. بین میبره به جاش قازچ ...

ممنون دوستم‌.چن روزی بود ک از دستمال کاغذی استفاده میکردم شاید از اونه .باید یه دستمال برا خودم بگیرم

ممنون دوستم‌.چن روزی بود ک از دستمال کاغذی استفاده میکردم شاید از اونه .باید یه دستمال برا خودم بگیر ...

خواهش میکنم