2777
2789
عنوان

بنظرتون😳😳😳😳😳

373 بازدید | 45 پست

بنظرتون  این گرونی کالا و غیره تا کی ادامه داره؟؟

میگن خرید نکنین تا ارزون بشه ولی بدتر گرون میشن اصلا میاد روزی ک همه چیز افت قیمت کنه یا ن ثابت بمونه چرا هر ماه گرون گرووووونتر میشن همه چیزا تا کی کجا؟؟😨😨😨😨😨😨😨😨

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

همه چیز بدتر میشه و بهتر نمیشه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همش فکر میکنم یهو همه میپوکیم راحت‌.البته دور از جون همه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

شوهر من که میگه نخریم که ارزون شه منم میگم تو فقط برا من نخری ارزون میشه؟

کل مشکل اقتصاد کشور منم که چند وقته چند وسیله نیاز دارم 

..

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

فلا که تحریمات اصلی شروع نشده!!!اونو میخوایم‌چیکار کنیم!!🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️🙎‍♀️

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
بر میگرده عزیزم سخته همه الان وصعشون خراب خرابه ولی روزی میرسه که همه چی از قبلم بهتر میشه

کی میاد اون روز صد سال دیگ ما عمرا ب گذشته برنمیگردیم

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ