2777
2789
نمیدونم چیشد اون برنامه هایی که همش برا بعد کنکور برنامه ریزی کرده بودم🤧🦥همش خواب و گوشی و..

وای دقیقااا. من هفته منتهی به کنکور کلی برنامه چیده بودمممم الان هیجکدوم یادم نیست حتی

نه عزیز دلم.من فعلا علوم پایه ام ولی تو خوابگاه رزیدنت زیاد داریم میخواین ازشون میپرسم براتون البته ...

رزیدنت نوروسرجری هم هست؟

عاقل آن است که اندیشه کند فردا را.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی دورت بگردمممممم😂❤️ببین ی چیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده زیادددبعد از تموم شدن پزشکی یعنی اون هفت س ...

اینو خودم میدونم بدار برات بگم.

ببین شرط داره شما اگ جز ۲ و نیم درصد علوم پایه شی استریت میشی و مسقیم میری کنکور تخصص میدی حالا بستگی ب رتبه و درصدات انتخاب رشته میکنی بدون اینک طرحو بگدرونی طرح میمونه برا بعد تخصص

یا جز بنیاد علمی نخبگان بشی مثلا دانشجویی باشی و پروژه و مقاله داده بیرون

یا جز ۱۰ درصد برتر ورودی خودتون باشین بر فرض مثال تو کلاس ۲۰۰ نفرین شما جز ده درصد برتر بین این ۲۰ نفرین

اینجوری بدون گذروندن طرح مستقیم میری تخصص و طرحت میمونه بعدا با طرح تخصص با هم میدی

یا میتونی جز نفرات برتر پره انترنی باشی

اینو خودم میدونم بدار برات بگم.ببین شرط داره شما اگ جز ۲ و نیم درصد علوم پایه شی استریت میشی و مسقیم ...

چقدر خوب پس یعنی طرح میوفته واسه بعد تخصص

بعد راجب جراحی مغز و اعصاب هم اطلاع دارید؟ مثلا اطرافیان کسی بودن که اینو میخوندن؟

چون تنها تخصصیه که میگن ۶ ساله هست ترسناک بنظر میاد😂

رزیدنت نوروسرجری هم هست؟

مغز و اعصاب ک نمیدونم رزیدنت قلب داریم و چشم.اینایی ک من میشناسم 😅

اعصابم ندارن

مخصوصا اونی ک قلبه وقتی برمیگرده رسما اعصاب نداره🤣🤣🤣

مغز و اعصاب ک نمیدونم رزیدنت قلب داریم و چشم.اینایی ک من میشناسم 😅اعصابم ندارن مخصوصا اونی ک قلبه و ...

😂😂😂😂😂😂

شما رتبتون چند شده بود تو منطقه ؟

مغز و اعصاب ک نمیدونم رزیدنت قلب داریم و چشم.اینایی ک من میشناسم 😅اعصابم ندارن مخصوصا اونی ک قلبه و ...

نمیدونم اطلاعی از کنکور دارید الان یا نه ولی به نظرتون من با میانگین 45 و معدل 19.44 زیر 2 هزار منطقه 3 میشم؟

من ۳۵۰ منطقه یک🙂

کار مشاوره انجام نمیدید؟

من خیلیییی نیاز دارم به مشاور ولی کسی ندیدم که واقعا خوب باشه

در حدی که من رزرو کنم باهاتون باهم پیش بریم این هفت هشت ماه رو

کار مشاوره انجام نمیدید؟من خیلیییی نیاز دارم به مشاور ولی کسی ندیدم که واقعا خوب باشهدر حدی که من رز ...

من کمک میکنمت عزیزم.ولی هزینه ای لازم نیست

هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم

شمام جای خواهرم

من کمک میکنمت عزیزم.ولی هزینه ای لازم نیستهر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم شمام جای خواهرم

مرسی قشنگممممم❤️🪽 دوست داشتم یکی باشه در این مسیر همراهم باشه

بازم حالا اگر تمایل داشتید کار مشاوره ای انجام بدید من خیلی نیاز دارم😂🤌🏻

مرسی قشنگممممم❤️🪽 دوست داشتم یکی باشه در این مسیر همراهم باشه بازم حالا اگر تمایل داشتید کار مشاوره ...

حتما کمکت میکنم چرا ک نه.🙂

ولی در کل من نذر کرده بودم اگ رتبه خوبی بیارم ب هر کی ک باشه بدون هیچ هزینه ای کمک کنم.این یه شرطیه بین من و خدای خودم🙂

حتما کمکت میکنم چرا ک نه.🙂ولی در کل من نذر کرده بودم اگ رتبه خوبی بیارم ب هر کی ک باشه بدون هیچ هزی ...

وای چقدر شما خوبییی

میشه بیام شخصی؟