2777
2789
عنوان

کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 39 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چجوری رو ب راهش بیارم؟کمکم کنین خواهشا😣🙏

ببین من روزای اول عین خودش گریه میکردم 

ولی چاره ای نیس الان مجبورم بهش روحیه بدم وقتی بهم زنگ زد من از اینور گریه میکردم اون اونور ولی دیگ تصمیم گرفتم یه جوری بخندونمش تا یکم حالش جا بیاد 

ببین ب اون سخت تر میگذره من پیش مامانم و بابام و خواهرمم ولی اون تنهاست و بشدت احساساتی مجبورم 

همیشه میگ تو قوی باشی منم هستم 

باید خودت بفهمی چی حالشو خوب میکنه

یک عدد نیمچه روان شناس..😊

من خودم باهاش رفتم موهاشو کوتاه کرد از اون روز ب بد یه گوشه میشستم گریه میکردم ولی پیش اون اذیتش میکردم ک بخنده 

ولی خیلی سخته

خیلی سخت داره میگذره هر روزش ده ساله بخدا قسم

یک عدد نیمچه روان شناس..😊
خیلی هنوز نرفته دلتنگشم خدا میدونه بره چ ب روزم میاد😔

من که دارم دق میکنمممم نامزدم ازم دوره خیلی سخته گوشی همراشه ولی خب بازم کار دیدن و کنار هم بودن رو نمیکنه

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

خیلیییی سخته ایشاا... به سلامتی بره برگرده

ماام نامزد بودم این داستانو داشتیم ولی چون عقد کرده بودیم توشهر خودمون بودو یه روز درمیون میومد خونه.

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
من که دارم دق میکنمممم نامزدم ازم دوره خیلی سخته گوشی همراشه ولی خب بازم کار دیدن و کنار هم بودن رو ...

مگه گوشی ممنوع نیست؟

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
خیلیییی سخته ایشاا... به سلامتی بره برگرده ماام نامزد بودم این داستانو داشتیم ولی چون عقد کرده بودی ...

خوشبحالتون ما هیچ نسبتی باهم نداریم ک حتی اگه شده ب بهونه اون یه شبم بیاد خونه😥🙁

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
بسلامتی ان شا الله بقیشم زود تموم میشه 

وای اموزشیش زود گذشت برام ولی الان یک ماهو خوردی که داره خدمت میکنه خیلی سخت میگذره دوری نابودم داره میکنه

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗