2777
2789
عنوان

پز دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 19 پست

تو چی پز داده چه نسبتی داشته؟ ب منم یه بنده خدایی خیلی پز میداد الخصوص تو نداریمون. الان هم زیاد جالب نیس وضعمون ولی تونستیم یه چیزی بخریم وپز هم اصلا ندادیم.  که همون طرف اصلااااا چشم نداره ببینه با اینکه خودش بیشتر داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل زندگی ام با یه بچه ۶ ماه شوهرم کلی بدهی بالا اورد و بر شکست شد دختر عمه شوهرم با من ازدواج کرده بود وهمسرش دانشجوی پزشکی خود ش هم پرستاری میخوند تو اون شرایط بد یه روز خونه پدر شوهرم بودیم اونم اونجا بود زندایی شوهرم هم بود منم خیلی از لحاظ روحی داغون بودم اینم شروع کرد برا اون فامیلشون تعریف که اره ما با اینکه دانشجو هستیم ۱۸ میلیون جمع کردیم تو این مدت و الانم میخوایم سرمایه گداری کنیم پرورش قارچ راه بندازیم خلاصه هی نگاه من میکرد و از خودش تعریف که چی دارن وای من اینقد دلم شکست بچه همش داشت به من طعنه میزد خلاصه چند سال گذشت ما یواش یواش رو پامون ایستادیم و شرایطمون خوب شد پسرم بزرگ شد اون خانم چند سال با شوهرش زندگی کرد خرجش رو داد پسره درسش که تموم شد طلاقش داد هر چی هم که سرمایه بود برد 

خیلی دردناکه که آدم را به خاطر نداشته هاش کوچیک کنن..منم اگه شرایط اقتصادی این طرف عید اینطور نشده بود منم میتونستم به خواستم برسم ولی چیکار کنم ...شانس ندارم ...