2777
2789
ممنون عزیزم حالا دکترن میگه اصلا استراحت هم نیاز نیست گیج شدم کلا

وا ن عجب دکتریه ها

استراحت لازم نیس چیه

این طول سرویکس همین حالاشم کمه ممکنه فردا کمتر هم بشه

من نظرم اینه ک در مورد حلقه هم با دکترت حرف بزنی

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

وا ن عجب دکتریه هااستراحت لازم نیس چیهاین طول سرویکس همین حالاشم کمه ممکنه فردا کمتر هم بشهمن نظرم ا ...

اره عجیبه خودمم نمیدونم چکار کنم فوق تخصص هم هستن اخه گفت سرکلاژ نمیشی گفتم استراحت چی گفت استراحت هم نیاز نیست سرویکست بد نیست خوب هم نیست متوسطه اما احساس میکنم واسه ۱۸ هفته ۲۸ خیلی کمه چون هنوز وزنی روی رحم نیست و قطعا پایین میاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره عجیبه خودمم نمیدونم چکار کنم فوق تخصص هم هستن اخه گفت سرکلاژ نمیشی گفتم استراحت چی گفت استراحت ه ...

آفرین حرفات درسته عزیزم

همینا رو ب پزشکت بگو

شما طول سرویکستون چند بود که سرکلاژ شدید؟من ۱۸ هفته۲۸ هستم دکترم میگه سرکلاژ نمیخاد اما میدونم که کم ...

یه دکتر دیگه برو

حتما میخواد

من این هفته، 29 بودم دکتر برام پساری گذاشت گفت ریسک نمیکنم برا سرکلاژ

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

یه دکتر دیگه بروحتما میخوادمن این هفته، 29 بودم دکتر برام پساری گذاشت گفت ریسک نمیکنم برا سرکلاژ

جدی عزیزم؟من دکترم گفت طول سرویکست ۲۸ خوبه نگران نباش تازه گفت نیازی به استراحت نیست الان میخوام برم بازار😐خیلی فوق تخصص معروفی هم هست تعجب میکنم شما که ۲۹ هم بودی تو ۱۸ هفته

جدی عزیزم؟من دکترم گفت طول سرویکست ۲۸ خوبه نگران نباش تازه گفت نیازی به استراحت نیست الان میخوام برم ...

من استراحت مطلق بهم داد

دکتر خیلی خوب ومعروفیه

البته قبلش دوبار سقط داشتم

و رحم دوشاخه بودم عمل ام کرد

ومشکلی نداشتم که طول سرویکسم هی میومد پایین گفت دهانه رحم مشکل داره استراحت نکنی وسرکلاژ نشی باز میشه بچه میاد پایین

من پانزده هفته سی بودش

گفت زیر سی بشه خطره باید بفکرباشی

که شد

سی هفته دیگه 26شد

بنظرم یه دکتر دیگه ام برو

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

من25 عزیزمآخه الان برای شما دیره سرکلاژولی پساری میشه

منم ۲۵ بودم فانلینگم شده بود ۱ سانت یه هفته پیش انجام دادم تو ۱۸ هفته ولی خیلییی استرس دارم یعنی به هر تیر کشیدنی به هر دردی نگران میشم شمام بعدش دردای این شکلی داشتی؟من اصلا فکرنمیکردم سرکلاژی بشم هیچ علائمی نداشتم اورژانسی شدم حالا هی استرس دارم مادرم میگه رحمت و بچه بززگ میشه عضلاتت درد میکنه ولی دست خودم نیس هی نگرانم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
جدی عزیزم؟من دکترم گفت طول سرویکست ۲۸ خوبه نگران نباش تازه گفت نیازی به استراحت نیست الان میخوام برم ...

۲۹ شکمی؟من شکمی ۲۹ بودم ولی تو واژینال۲۵ سرکلاژ اورژانسیم کرد البته من فانلم بودم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
منم ۲۵ بودم فانلینگم شده بود ۱ سانت یه هفته پیش انجام دادم تو ۱۸ هفته ولی خیلییی استرس دارم یعنی به ...

منم این دردا و تیرکشیدنای واژن رو داشتم طبیعیه عزیزم

ولی لطفا استراحت مطلق مطلق باش