2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 70468 بازدید | 1408 پست
این کیک از روی دستور شما درست کردم کیک شیفون ولی وقتی از فر درآوردم اینجوری شد عیبش چی بوده ماریا جو ...

عزیزم عکست باز نمیشه برام

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم چرا نشه. کف و کاغذ بنداز یا چرب کن اگه خیلی کوچیکه مواد و نصف کن

ممنون از پاسخگوییت مهربونم😘😘😘😘

قابلمه متوسط پیرکس میزارم پس ، اون قابلمه پیرکس ۳ تایی قدیمیا دارم .

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام گلم پایه گردون های پلاستیکی بگیر ده تومنه 

عزیزم والا همون پلاستیکی ها هم شده ۷۰😐 امروز تو ی پیج دیدم، ولی میزارم تو برنامم تا بخرم حتما 😊 

عزیزم والا همون پلاستیکی ها هم شده ۷۰😐 امروز تو ی پیج دیدم، ولی میزارم تو برنامم تا بخرم حتما 😊&nb ...

وای جدی؟ من اخرین بار 15 تومن دیده بودم تو پلاسکو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ممنون از پاسخگوییت مهربونم😘😘😘😘 قابلمه متوسط پیرکس میزارم پس ، اون قابلمه پیرکس ۳ تایی قدیمیا دا ...

قربونت

وای جدی؟ من اخرین بار 15 تومن دیده بودم تو پلاسکو 

بله خواهر خیلی گرون شده همه چی☹

ببخش ی سوال دیگه اگر بخوام دوبار بپزم کیک رو که دیگه نخوام برش بدم تقسیم مواد رو میگی البته میخوام کاکائویی باشه .،

قربونت

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

امیدوارم همینجوری که ب دیگران کمک میکنی خداوند هم درتمام مراحل زندکیت کمکت کنه🙏😘😘😘😘😘😘

دستورو نصف کنم و فقط ۲ تا تخم مرغ استفاده کنم درسته؟ خامه هم ۱ کیلو کافیه بنظرت؟ 

اره گلم. 

برای دو تا تخم مرغ نیم کیلو یا  حتی یکم کمتر خامه لازم داری. 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 امیدوارم همینجوری که ب دیگران کمک میکنی خداوند هم درتمام مراحل زندکی ...

کاری نمیکنم مهربون

بله خواهر خیلی گرون شده همه چی☹ ببخش ی سوال دیگه اگر بخوام دوبار بپزم کیک رو که دیگه نخوام برش بدم ...

2 تا تخم مرغ نصف لیوان اب داغ. یک چهارم لیوان روغن. یک و نیم لیوان ارد نصف لیوان شکر یکم وانیل یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر