2777
2789
عنوان

مردای هول

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
بابا فک کردی چرا اینجان میخان بلولن پیوی یه زن یا حرفجنسی بزنن یا یه جوری بحثو بکشوننمتاسفانه فک کنم ...

اره بابا زنا خودشون خوششون میاد، و گرنه اینقد براشون مهم نبود

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا اینقدر نسبت ب درخواست حساسیت نشون میدین خوب قبواش نکنین تماامنمیدونم واقعا چتونه

اخه یکیدوتا نیستننننن خسته شدم گفتمشاید تاپیک بزنیم یکم به خودشون بیاننننننن اخه همشونم حرفای جنسی میزننن ادم حالش بهم میخوره مناوایل فکد میکردم کاری دارن یا در مورد تاپیک چیزی راهنمایی میخوان کنن اما....

اخه یکیدوتا نیستننننن خسته شدم گفتمشاید تاپیک بزنیم یکم به خودشون بیاننننننن اخه همشونم حرفای جنسی ...

تو چرا باید قبول کنی که بیان بهت حرفای جنسی بزنن؟!

فک کردی فقط به تو درخواست دادن؟ کلی از اینا تو اعلانات منه

الان با تاپیکت به خودشون اومدن؟!!!

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اخه یکیدوتا نیستننننن خسته شدم گفتمشاید تاپیک بزنیم یکم به خودشون بیاننننننن اخه همشونم حرفای جنسی ...

هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت درخواست کاربر مرد قبول نکن تازه بعضیاهم زن نمان

میان لاس میزنن و در نظرشون خیلی جذاب و هاتن و فک میکنن ما تو چت خصوصی بی کیفیت و مضخرف نی نی سایت واسه توله گفتناشون غش و ضعف میکنیم