2777
2789
عنوان

پسرا بیان 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 52 پست

هیچی. فقط لازمه بفهمن روشون کراش داری

یا اهمیت میدی. مثلا در یک جمع وقتی حرف میزنه

گوش کنین کم و بیش. و یا نگاه های زیر چشمی.

و طرف احساس میکنه ارزشمنده. ولی ممکنه جلو نیاد و فکر کنه تو میخوای جلو بری

و نه اینکه خجالت بکشه. چون فکر میکنه زشته. شاید راحت نباشی

مگر اینکه بعد مدتی که نگاه های زیرچشمی کردین

نه مثل جیمز دوکس عین کارآگاه ها. مثلا یه جور که انگار مثلا نگاه عاشقانه

سپس بعد مدتی که اونم عادت کرد کم کم

اگر اون جلو نیومد. خودتون وارد عمل شید و سر بحث رو باز کنین

سر یه موضوع بی ربط فقط جهت هم کلام شدن

والسلام نامه تمام

نه این قسمت قشنگ ماجرااس🥲

بابا ول کنید من یادمه خسته کوفته می یومدم اصلا نمیفهمیدم چجوری خابم برد صب ک بیدار میشدم جنگ دعوا بود سر شبخیر

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که دوست دختر داره باید اینا رو هم قبول کنه

بقران قسم بخاطر همین صبخیر شبخیر دیگه دوراینکارا نرفتم

اقاهستم//// من اگرخم میشدم از درهای بسیاری عبور میکردم ولی من راست ایستادن را انتخاب کردم...

دخترای عزیز لطفا خواهشا صدتون برا پسرا نذارید .... چون پسرا از دختری که سریع وا بده برای ازدواج حساب نمیکنن ... پسرا اکثرا دنبال دخترای نجیب میرن و یا اونایی که ادای نجابت در میارن

خداوند زیباست و زیباییها هارا دوست دارد 🥰🥰

هر کی یه نظری داره ولی بنظر من دختری که دنبال یه پسر باشه با پسری که دنبال اون دختر باشه خیلی فرق میکنه اگر یکم فیلن حتی دیده باشی همه بارون خوششون میاد ولی از سیل متنفرن پس بتظرگ دختر بیشتر باید ناز کنه تا اینکه با همچی کنار بیاد نه اینکه هر چیزی رو بهترین اینکه طرز پوشش حرف زدن و دوست داشتنش یجوری دخترونه باشه و اینکه تو ۹۰ روز پسر ول میکنه الکیه پسری که دوست داشته باشه تا آخر عمرش غصه میخوره و اینو بدون اگه حتی یکبار پسری برا دختر دیگه گریه کنه تا ابد اونو دوست داره

خب مگ چند تا عشق تو زندگیتون میادهمین حوصله های ریز هم براش نمیذارین

خب ادم یادش میره خسته اس هزارتا فکر تو کلته

من با پسر آلمانی و عرب عراق در ارتباط بودم ، هردوشون خیلی احترام میذاشتن بهم البته وارد رابطه نشدم اونجوری، ولی خب کلا ترجیحم پسر غیر ایرانیه

مسلط به انگلیسی و آلمانی_محصل ریاضی_ Prompt engineer.

نه آدمی ک وقت برای دختر نداره پس تو رابطه نرهرابطه وقت و حوصله میخواد دیگ تقصیر اون نیس فکر دارید و ...

یعنی شرط میکنم باهاش میگم من نه شبخیر میگم نه صبخیر اکر قبول کرد اوکی میشم