2777
2789

من خودم خریدم ولی به خانواده شوهرم گفتم مامانم خریده چون بابام فوت کرده بود نمیخواستم مامانم رو به زحمت بندازم در صورتی که وضع مالی مادرم عالیه بازم خودم خریدم

من یه شب بابام رو از دست دادم بعد از اون دیگه صبح نشد هنوزم شبه.... چقدر دلتنگتم بابایی...اگر امضام رو دیدی و دلت خواست یه صلوات برای باباییم بفرست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شهر تا شهر فرق داره

تو شهر ما با خانواده عروسه خیلی تکمیلم میدن ولی منطقیشو بخوای ببینی دو نفر با هم تصمیم گرفتن بچه دار بشن نباشید زحمتش رو دوس کسی دیگه بیفته اگه در توانتون هست خودتون بگیرید بهتره

طرف ماهم همینطور نهایت چنتا کادو و لباس بدن اما سیسمونی سنگین نه اما خانواده همسرم و همسرم میگن سیسم ...

خودت و همسرت بخرین واسه دخترم خودمون خریدیم بی منت

متاهلم یه دخمل خوشگل چشم رنگی 🧿دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون

بخر بگو بچه خودمونه خودمون بهتر میدونیم چه چیزایی مورد نیازشه

مثلا من گهواره و کریر و کالسکه نخریدم برا بچم چون میدونستم استفاده نمی کنم

به جاش یه سالگیش دوچرخه خریدم براش

آدم که روش نمیشه لیست کنه چیزایی که میخواد بده پدرش

اگه شوهرتم چیزی گفت بگو خودت لیست کن بده بابام

ببینم روش میشه

والا من مشکلی نداره خانوادش پر میکن

پیش خانوادش نگید ولی خب از اونجایی که مردا راز نگه دار نیستن اگه خودت پول دستت میاد اروم اروم بخر بزار خونه مامانت اینا بعد از خونه مامانت اینا بیارید خونه خودتون هم خانواده اتو مجبور نکردی هم حرفی نمیمونه که اونا بزنن پیش مامانت اینام بگو حرفی پیش شوهرت نزنند

پیش خانوادش نگید ولی خب از اونجایی که مردا راز نگه دار نیستن اگه خودت پول دستت میاد اروم اروم بخر بز ...

همین ذهن منم هست بهم فشار میاد ولی میتونم از طرفی میگم اصلا ارزشش داره بچه بیارم درحالی که ی موضوع نمیتونه بینمون نگه دارع باهم حلش کنیم؟

همین ذهن منم هست بهم فشار میاد ولی میتونم از طرفی میگم اصلا ارزشش داره بچه بیارم درحالی که ی موضوع ن ...

اشکال نداره حداقل خودت برا بچه ات خریدی کسیو مجبور نکردی اونم تو این شرایط سخت اقتصادی بنظرم ارزششو داره

دیگه مردا همینن عزیزم مخصوصا اگه مادر و خواهرشونم پرشون کنن دیگه بدتر

یک کلام قاطع و با اعتماد بنفس بگو رسم نداریم تمام

اصلا هم مهم نباشه برات که فک کنی کم آوردی یا چیزی

مثل خانواده دوماد پر رو باش

چون مرد جماعت بی لیاقته

مثل خودشون که کوتاه نمیان سر مراسمات و رسم و رسوماتشون

من اگه روزی بچه دار بشم با اینکه خانوادم برا همه نوه هاشون سیسمونی دادن نمیزارم چیزی بخرن عوضش میگم یه تیکه طلا بخرین به خودم هدیه بدین سیسمونی رو بابای بچه باید بخره

چون این زمونه مردها خیلی پر رو شدن دیگه ما پر روترشون نکنیم

یک کلام قاطع و با اعتماد بنفس بگو رسم نداریم تمام اصلا هم مهم نباشه برات که فک کنی کم آوردی یا چیزی ...

من جهیزیه با خودم نیوردم و شوهرم همشو خودش خرید خانوادش با هزار منت و کنایه دوتا تیکه دادن حالا میگم سیسمونی روقبل بارداری برفکر باشم تا دوباره پای خانوادش باز نشه از طرفی من ب شوهرم گفتم اگه از طبقه بالای خونه مامانت نریم بچه بی بچه حالا میخوام سیسمونی خودم بگیرم تا بتونم از اونجا برم بیرون ولی نمیدونم میشه یا نمیشه اصلا ارزشش داره