2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 52 پست
ببین یخ خواستگار دیگ ام هست ترکه همدانه اون اخلاقش مثل این نیست مثلا میگه دوست ندارم تنها بری بیرون ...

وای اون اصلاااا

زندانی میشی، معلومه شکاکه🥲

بخدا بعد بچه هم همینطوره دروغ میگه

تازه ممکنه بعد اگر دختر باشه

تو سن نوجوونی حق بیرون رفتن بهش نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اون اصلاااازندانی میشی، معلومه شکاکه🥲بخدا بعد بچه هم همینطوره دروغ میگهتازه ممکنه بعد اگر دختر ...

میگه تا اعتماده شکل بگیره

میگه من ترک ام غیرت دارم

پیرا خیلی عجیب شدنولی معیار اخلاق و اینکه احترام ب تو و تصمیمات بذاره مهم ترین چیزه

خیلی واقعا عجیب ماجرای خواستگار قبلیمو بخون .

شایدم خوب هست این شانس منع

سلام عزیزم

من خودم اراکیم و با مرد اراکی زندگی کردم

به شدت مرد سالار و مادر دوست، اولویت اولشون مادره نه همسر و فرزند ، اولویت دوم خواهر برادرشونه، اینو تجربه کردم که میگم

بین اراکیا ترک ها خیلی وحشتناک ترن ، از اونا وحشتناک تر یه سری ترک هستن که معروفن به ترک خلج که اونا فاجعه هستن

من خیلی کم تو سایت فعایت دارم یا نظر دیدم اما تا پروفایلتو دیدم حس کردن باید بهت بگم

شمایی که پدرتون مثل اینا نبوده حتی ثانیه ای نمیتونی تحمل کنی

من ۳ ماه نامزد بودم بهشت زیر پاهام بود ولی یک هفته بعد عقد همه چیز تغییر کرد

خواهرانه بهت میگم اگر دوستش داری یا فک میکنی خوبه بگو پدر و مادرم اصرار دارن قبل عقد حداقل ۶ ماه نامزد باشیم تا همو بشناسین....

مجرد موندن بهتر از ازدواج با ی ادم بچه ننه نیست؟هنوز اونقد مستقل نشده ک از مادرش دل بکنه چطور میخاد زندگی مشترک تشکیل بده؟ی زندگی مشترک که مادرش هم همیشه وسط شما باشه خوبه؟