2777
2789
عنوان

جاریمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
اره حس میکنم دنبال زهرمار کردنم هستن نمیدونم چطوری بگمانگار یه عالمه حرف جمع کردن قراره بیان یا تیکه ...

من کلا حس خوبی به جاری ندارم و حس هامم نود درصد درستن 🤣🤣

از من به تو نصیحت به جاری کلا رو نده که بدبخت میشی

انشالله به سلامتی زایمان کنی🌹

کلک چیه عزیزم بدبین نباش ولی در کل یه هفته تا زایمان و با این وضعیت مجبور نیستی که قبولشون کنی . اگه ...

دقيقا

خب من انتظار دارم اطرافیان درک کنن

الان تقریبا یه سه هفته ای هست اصلا وضعیت مناسبی ندارم

نباید درک کنن حتی پیشنهاد مهمون اومدن هم تو این زمان مناسب نیست مخصوصا هم که ادم تو رو در وایسی گیر میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا حس خوبی به جاری ندارم و حس هامم نود درصد درستن 🤣🤣از من به تو نصیحت به جاری کلا رو نده که بد ...

دقیقاااا

منم کاری ندارم با جفتشون در حد احوال پرسی هستم

دارم فکر میکنم زنگ بزنم مادرشوهرم اون هم بگم بیاد😂

چه معنی داره دو تا عروس بریزن رو کله ام

قربونتتت💕

دقيقاخب من انتظار دارم اطرافیان درک کنن الان تقریبا یه سه هفته ای هست اصلا وضعیت مناسبی ندارمنباید د ...

حق داری عزیزم

هم نیاز به استراحت داری هم اینکه من معتقدم اینجور اتفاقات مهم رو باید پنهون نگه داشت و کسی نیاد در مورد کارا فضولی کنه.

اگه میتونی بری خونه مادر یا خواهر و .. بگی دارم استراحت میکنم نیستم.
اگر هم نشد و اومدن اصلا هیچ چیزی رو براشون توضیح نده . احتمالا برای گرفتن اطلاعات میان و شما هیچی نگو . وسایل نی نی رو هم جایی بذار که نرن چک کنن .

ایشالا به سلامتی نی نی رو بغل بگیری🩷

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

حق داری عزیزمهم نیاز به استراحت داری هم اینکه من معتقدم اینجور اتفاقات مهم رو باید پنهون نگه داشت و ...

قربونت

وسایل نی نی رو تو اتاق خودم گذاشتم درش رو هم قفل کردم

از خستگی هم دارم میمیرم😂

ولی خب نشد بپیچونم تقریبا یه ساعت دیگه اینا میرسن قطعی

قربونت وسایل نی نی رو تو اتاق خودم گذاشتم درش رو هم قفل کردم از خستگی هم دارم میمیرم😂ولی خب نشد بپی ...

خوب کاری کردی عزیزم 🩷

غیرمستقیم بهشون بگو هیشکی یه هفته تا زایمان مهمون نمیاد پیشش جز نزدیکاش که همیشه مراقبش بودن😂

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

خوب کاری کردی عزیزم 🩷غیرمستقیم بهشون بگو هیشکی یه هفته تا زایمان مهمون نمیاد پیشش جز نزدیکاش که همی ...

💕

دقیقااا

بذار برسن

شمشیر رو از رو بستم

هر چند مامانم و مادرشوهرم رفتن بیرون گفتن مییان از خرید خونه ما

خلاصه حس میکنم همه خودشون رو انداختن یه جوری😂

💕دقیقااا بذار برسن شمشیر رو از رو بستمهر چند مامانم و مادرشوهرم رفتن بیرون گفتن مییان از خرید خونه ...

😂😂عزیزممم

کارا رو بنداز گردنشون حداقل جبران بشه😂

خوش بگذره به شما و نی نی عزیز🩷🩷