2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخته خیلی سخته دوقلو سخته چه برسه به سه تا پیر میشی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
آره یه کم اذیت داره.باید کمکی داشته باشی.اینجا یه کاربر بود ۳ قلو داشت هر ۳ رفتن ان آی سی یو دوتاشو ...

من مقیم nicu ام عزیزم میدونم این چیزا رو اگ تا ۳۶ هفته برسونم خوبه

از چه لحاظمن فقط از بارداریش میترسم

از همه لحاظ..زود دنیا میان سخت ترین چیز دنیا نوزاد نارسه..بعددم کلی سختی در پیشه..یدونه اش ادمو داغون میکنه چه برسه سه تا

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من مقیم nicu ام عزیزم میدونم این چیزا رو اگ تا ۳۶ هفته برسونم خوبه

عالیه.خودت که همه چیزو میدونی دبگه.با علم میری جلو.انشالله هر چی که خودت دوست داری به بهترین نحو برات اتفاق بیوفته😍🥰

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

منم دوس داشتم اما میگن بچه های ivf ای دراینده ضعیف تر از بقیه بچهان نمیدونم دیگه

ن اتفاقا دختر من ای وی اف هم ماشالا زرنگه هم باهوش هم تواین ۲۱ماه اصلاااااا دکتر انچنانی نبردم باورت میشه تواین دوسال فقط دوبار سرماخورده اونم تقصیر شوهرم شد توپاییز کولر روشن میذاشت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ن اتفاقا دختر من ای وی اف هم ماشالا زرنگه هم باهوش هم تواین ۲۱ماه اصلاااااا دکتر انچنانی نبردم باورت ...

خداحفظش کنه عزیزم من دوس دارم ای وی اف دوقلو تعیین جنسیت کنم بهم میگن وقتی تغیین جنسیت بشن یه کروموزوم ازشون اسیب میبینه و ضربه میبینن خوب نیست شما اطلاعی دارین از این عزیزم

خداحفظش کنه عزیزم من دوس دارم ای وی اف دوقلو تعیین جنسیت کنم بهم میگن وقتی تغیین جنسیت بشن یه کروموز ...

نه بابا هرکی میگه حرف اضافس دویت من دخترپسر تعیین جنسیت کرد ماشالاالان بچهاشون ادمو قورت میدن ولی خیلی گرون ۳سال پیش۱۲۰خرج کرد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه بابا هرکی میگه حرف اضافس دویت من دخترپسر تعیین جنسیت کرد ماشالاالان بچهاشون ادمو قورت میدن ولی خی ...

اخی عزیزم خداحفظش کنه پروسش خیلی سخته؟من خودم با اولین اقدام باردار شدم اما چون دوقلو هم دوس دارم گفتم بعدی رو ivf کنم هزینش هم برام مهم نیست ایشالا زیاد اذیت نشم