2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی

114 بازدید | 16 پست

بچه ها من 20سالمه با مادربزرگم زندگی میکنم

پدرو مادرم فوت شدن

هنوزم به بهونه های مختلف گوشیمو چک میکنن

امشب عموم گوشیمو به بهونه یه عکس گرفت و یه ربع توش کنکاش کرد

متاسفانه تو روش نتونستم چیزی بگم

ولی رفت گوشی رو کوبیدم زمین و داد و هوار کردم پیش مادربزرگم

خیلی ناراحت میشم از این موضوع نمیدونم چجوری میشه حلش کرد.شما باشین چه واکنشی میدین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خواستم بگم چیزی توش نیس نگرد گفتم ازم ناراحت میشه

باید ب خوبی بگی

ولی خب چون پدر مادر ب رحمت خدا رفتن شاید میخوان هواتو داشته باشن خب حقم بده بهشون از دوس داشتنه

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

باید قاطعانه و محکم بگی خوشم نمیاد کسی گوشیمو نگاه کنه و مقابلشون وایسی ، چه حرکت زشتیه میکنن اخه ادم باید شعور داشته باشه یکم به حریم شخصی بقیه تجاوز نکنه لااقل .

باید قاطعانه و محکم بگی خوشم نمیاد کسی گوشیمو نگاه کنه و مقابلشون وایسی ، چه حرکت زشتیه میکنن اخه اد ...

میگم حساس نشه روم

ولی باز اینجوری هم اذیتم

خیلی ناراحت میشم مخصوصا گاهی پیامی چیزی توش دارم

نمیتونم بگم نمیدم فک میکنه چیزی توش دارم

اگه چیزی نداری دیگه نباید بترسی این سری اگه خواست بگرده خیلی محترمانه بهش بگو نه سری قبل چک کردی دیدی چیزی توش نیست خیلی رک بگو خوشم نمیاد با هیچکس تعارف نداشته باش مخصوصا تو این مورد

🎭 Eccedentesiast 🎭

اگه چیزی نداری دیگه نباید بترسی این سری اگه خواست بگرده خیلی محترمانه بهش بگو نه سری قبل چک کردی دید ...

اگه حساس بشه زوم میکنه روم اذیت میشم

میخوام جوری باشه که خودش شرمنده بشه دیگه بفهمه

میگم حساس نشه روم ولی باز اینجوری هم اذیتم خیلی ناراحت میشم مخصوصا گاهی پیامی چیزی توش دارم

زشته دیگه تو دختری شاید با دوستات در مورد یه چیزای دخترونه حرف بزنی که نباید کسی ببینه اونم مرد مخصوصا ، هرجور شده جلوشون وایسا نزار حریمتو زیر پا بزارن وگرنه بعدا بدجور گرفتار میشی عزیزدلم

زشته دیگه تو دختری شاید با دوستات در مورد یه چیزای دخترونه حرف بزنی که نباید کسی ببینه اونم مرد مخصو ...

آره دقیقا .دوست خاصی هم ندارم فقط خاله م و.... ولی استرس میگیرم نکنه پاک نکردم پیامارو