2777
2789
عنوان

🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 52 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

:) خیلیا همینو میگن ولی خب نمی دونم واقعا چون قبلشم کراشم بود و خوشحال شدم باش وارد رابطه شدم ولی آخ ...

بیا بغلم سیسی

اگه زیر 18 هستی تمرکزتو بزار روی درست به این چیزا هم فکر نکن

اون اگه ادم بود نمیرفت

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

شاید این عشق واقعی نیست تو تجربه کردی

:) شاید...💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

چند روز بگذره عادی میشه اصلا سمتش نرو

:) باشه مرسی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

منتظر عشق نباشه من نبودم وارد شد

:))

بیا بغلم سیسیاگه زیر 18 هستی تمرکزتو بزار روی درست به این چیزا هم فکر نکناون اگه ادم بود نمیرفت

قربونت برمم مرسیی😭✨️

آره دقیقا :)