2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 34 پست
عزیزم امیدوارم خیانت نباشه ولی تو رو خدا اگه حدست درست بود خودتو با فکر و خیال داغون نکن، میدونم سخت ...

من همین الانشم داغون شدممم🥲،آخه من نمیخواستم که گوشیو بگیرم دستم خودش قرار بود باز کنه

حدسمم درست باشه فکر نکنم با اتفاق امروز بتونم چیزی ثابت کنم چیزی هم بوده باشه پاک کرددد

من همین الانشم داغون شدممم🥲،آخه من نمیخواستم که گوشیو بگیرم دستم خودش قرار بود باز کنه حدسمم درست ب ...

عزیزدلم خدانکنه 🫂 خیلی ناراحت شدم، ولی حتماااااااا صحبت کن با پدرت، باور کن با حرف زدن خیلی ابهاماتت ممکنه برطرف شه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزدلم خدانکنه 🫂 خیلی ناراحت شدم، ولی حتماااااااا صحبت کن با پدرت، باور کن با حرف زدن خیلی ابهامات ...

حالا نه اینکه مستقیم بپرسی، بگو بابا من نمیخواستم دست به گوشی شما بزنم، چرا برخوردتون اونجوری بود؟ چرا عصبی شدی؟

میدونی وقتی کسی تو گذشته چند بار خیلی راحتتت دروغ گفته و خیانت کرده الان به نظرت اصن حرف زدن باهاش اهمیتی داره؟

ته ته ذهنت این آدم همون آدمه خب

عدالت خدا رو قربون من نمیتونم شبو از استرس بخوابم صدای خروپف خودش تا اینجا میاد🙂

حالا نه اینکه مستقیم بپرسی، بگو بابا من نمیخواستم دست به گوشی شما بزنم، چرا برخوردتون اونجوری بود؟ چ ...

گفت میخواستم ببینم آخه اون چه عکسیه واسم فرستادی؟

ینی چی خب

عکسه از طرف دخترته لوخرخره نیس کههه

همون عکسو میگف من باید تو گوشیم باز کنم تو گوشیم اون نه

هر کاری کردمم رمز واتساپشو نزد