2777
2789

متاستاز رو نمیدونم

ولی یکی بود دکتر بهش گفته بود سرطانت پیرفت کرده اصلا به حرف دکتر گوش نکرد دارو هم نخورد

فقط سر کار میرفت و تفریح داشت اصلا به بیماریش فکر هم نمیکرد بعد از چهار سال رفت پیش همون دکتر

دکتر بهش گفت تو چطور هنوز زنده ای

ازمایش ها رو تکرار کرده هیچ بیماری ندلشت

من که میگم این بیماریها از استرس هست

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین قران میخوند خیلی تاثیر میزاره مثلا فکرشو با کتاب مشغول میکرد بعد گوشی برای این افراد که لب مرز ...

خب در مورد مثبت اندیشی ش چیکار میکرد؟

خودشو تصور میکرد که خوب شده حالش؟

بی بی شریفه دختر امام حسن مجتبی علیه سلام هم معروفن به طبیب اهل بیت،انقدر مریض سرطانی و لاعلاج شفا د ...

چطوری توسل میکنن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

عمر دست خداست تا عمر تموم نشه نمیمیریم پس ناامید نباشید توکل کنید به خدا

عمری داده چرا اینقد اذیت میکنه خواهر؟ یه جوون ۲۲ و ۲۳ ساله چرا باید همچین زجری بکشه مگه گناهش چی بوده

چطوری توسل میکنن

حرم ایشون هم در حله هست،حضرت شریفه بنت الحسن سلام الله علیها در کربلا هم حضور داشتند و در اسارت شهید شدن چون ۱۰ ۱۲ ساله بودن ،بری حرمشون انقدر بنر تشکر برای شفا گرفتن زدن که مغزت سوت میکشه

حرم ایشون هم در حله هست،حضرت شریفه بنت الحسن سلام الله علیها در کربلا هم حضور داشتند و در اسارت شهید ...

عزیزممم

من خیلی به سهدا و ايمه متوسل شدم ولی با خودم میگم این بندگان خدا هم خودون کلی آرزو داشتن و بهش نرسیدن چرا باید برای ما واسطه بشن پیشه خدا ❤️❤️❤️