2777
2789
عنوان

ازدواج زود

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 24 پست
اتفاقا الان مردم اگاه ترشدن مگه یه مشت ادم بی سواد که خوشبختی بچشو توازدواج با سن کم میبینه هیچ پدر ...

خاله من دخترخالمو ۱۹سالگی شوهر داد پسره ۲۱ سالشه امیدوارم زندگی خوبی داشته باشند با این سن کم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاله من دخترخالمو ۱۹سالگی شوهر داد پسره ۲۱ سالشه امیدوارم زندگی خوبی داشته باشند با این سن کم

اخه حالا دختره به کنا پسره ۲۱ ساله چه درکی اززندگی مشترک داره جز هیجان کاذب

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

آفرین. یه طلاق ازشون جلوتری :)) یه خانوم ۲۱ ساله اینجا تاپیک زده بود که با همسرش تو عقد مشکل داشت و به طلاق فکر می کرد. یه تجربه طلاق تو عقد دیگه م داشت! آدم حیرت می کنه که چی تو مغز اینا می گذره و تو زندگی دنبال چین! پدر و مادراشون کین! بعد از اون طرف سریعم بچه دار میشن و یکی دیگه جز خودشونم بدبخت می کنن.

عزیزم من ۱۱ ساله ازدواج کردم و راضیم هستم. ولی شما هنوز خیلی جوونی و باید تجربه کنی. راه خودتو برو، رشد کن، و به وقتش اگه شرایطش بود ازدواج خوب هم بکن. اینایی که میگی اصلا الگوی درستی نیستن

اخه حالا دختره به کنا پسره ۲۱ ساله چه درکی اززندگی مشترک داره جز هیجان کاذب

وای اره

من این تاپیک رو گذاشتم ببینم تو شهر ما اینجوری شده یا شما هم دارین میبینین

وای اره من این تاپیک رو گذاشتم ببینم تو شهر ما اینجوری شده یا شما هم دارین میبینین

یکم قبل ترشاید ولی الان بهترشدن ولی متاسفانه توروستاها وجاهای کوچیک باز هست عروس خاله من دخترش ۱۵ سالشه ازدواج کرده بچه داره انقدر با ذوق تعریف میکرد انگار هواپیما ساخته زنک دختر ۱۵ ساله رو شوهر داده

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده