2777
2789

آی وی اف میکردی یه طلایی چیزی میفروختی

ارزشش داشت

ولی خدا در قرآن فرموده به هرکسی بخاد دختر به هرکسی بخاد پسر

شاید میدونسته ک ب مادر من دختر داداون پنج تا

به برادرش پسر داد اونم پنج تا چه میشد کرد

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه یه جنسیتی و میخواهید برید زیر نظر پزشک

الان مثل قدیم نیست۱۰ تابچه آورد از هر جنسیتی بخواهید گیرتون بیاد.

ایشالا خدا واست قسمت کنه بچه سالم و پسر

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
حرفاش.جنسیت با مرد نه زن😂😂😂بعدممیتونست ای وی اف کنه اگر جنسیت خاص میخواست اگر پولشو نداره اصلا نب ...

آهان همه حرفات درست. ولی جنسیت با زنم هست من دکترای عالی فوق تخصص زنان رفتم اصلا فقط به زن رژیم میدن تا محیط واژن قلیایی بشه. و اسپرم پسر جذب کنه. محیط اسیدی اسپرم دختر جذب میکنه

هرکسی یه جنسیتی دوس داره اما حرفاش مسخرس میگه مادرم دخترزاس در حالیکه جنسیت با مرده بعدم،اکر جنسیت خ ...

من یه خانمی میشناسم۵ تا دختر داره وازدواج کردن

هر ۵ تا بچه پسر دارن

هنوز احمق های وجود داره که فکر میکنه تعین جنسیت با زنه؟ بهتر نبست از عهده حجرباید ببرون؟ صدرصد با م ...

تعین جنسیت صد درصد با مرد هست. ولی محیط اسیدی یا قلیایی رحم تو اسپرم تاثیر داره اسپر پسر تو محیط اسیدی از بین میره

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
با زن هست و دکتر فوق تخصص رژیم به زن میده. همه دکترا رفتم محیط واژن قلیایی کنن پسر بشه!

بعد این همه پیشرفت علم هنوز هستن کسایی ک بگن تعیین جنسیت با زنه... زن همیشه فقط کروموزوم. x داره ولی مرد x و y داره، اگه مرد کروموزوم x بده بچه دختر میشه اگه y بده پسر میشه.

قلیایی کردن واژن فقط شاید بتونه کمک کنه که رحم کروموزوم y رو بگیره و بچه پسر بشه همین

بعد این همه پیشرفت علم هنوز هستن کسایی ک بگن تعیین جنسیت با زنه... زن همیشه فقط کروموزوم. x داره ولی ...

یعنی بیشتر از فوق تخصص زنان میدونی. به نظرم پس وقتشه مطب بزنی. دارو چی مدنظر دارید پس به آقایون بدین خانم دکتر?