2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عسل بانو ترو خدا بهم نخندینا ولی واقعا برام سواله اونی که لباس مارکدار میخره مثلا سیصد تومن مگه مارکشو به بقیه نشون میده که برا کلاسش بخره خوب لباس ارزون تر که قشنگ هم باشه چ اشکالی داره
مارک ترفند جدید مغازه دارا هست برا بریدن گوش افراد دور از جونتون ابله دوستم رفته کفش برا دختر دوساله خریده دویست تومن چون مارک فلانه...شوهر منم تو کار کفشه تا کفشو دید گفت الکیه و مارک نیست از اون که اصرار از شوهرم انکار اخر سر شوهرم کفی کفش رو کند و بهش ثابت کرد که کفش چینی هست که کفش کفی مارک فلان زدن
اسرار نهان را نه تو دانی و نه من....
یه بار تو یه فروشگاهی از یکی نظر خواستم دختره به جنس یه نگاهی انداخت دید مارک نداره گفتت ببخشید من فقط مارک میخرم نمیتونم نظر بدم .اصلا نگاش نکرد ببینه چی شکلی هست ؟؟
خخخخخ رویی نمیخندمًچون سوال خودمم هست تو هم به من نخندا من عاشق اینم که برم بازار از اونایی که بساط دارن لباس یا هر چیز دیگه ایی بخرم
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
رویی جون به نظر من اصلا إشکالی نداره ولی تو چیزهایی مثل کفش وقتی یه کفش مارک میخری(البته مارک واقعی نه از أینا که تو ایران میزنن) اصلا پاهات اذیت نمیشه ولی یه کفش پاشنه بلند متفرقة اصلا استاندارد نیست و پا رو داغون میکنه
معمولا اجناس مارک از کیفیت خیلی بالایی برخوردارن وگرنه الکی معروف و برند نشدن،کاملا واضحه که مثلا یه پیراهن مارک پولو از یه پیراهن که از سید اسمال میخری بهتره و بیشتر برات میمونه، أونیم که مارک میپوشه و از نظر بقیه بد تیپه سلیقشه که إیراد داره وگرنه برندها معمولا لباساشون خوشگله مگه چند تا برند انگشت شمار که کلن طراحی هاشون فرق میکنه با ذهنیت مردم عام و واسه سلیقه های خاص ساخته میشه
منو آذر صدا کنید😊
عزیزم لباسای مارکدار خوب ظاهر و کیفیتشون معلومه.. یعنی شما لباسی که ۲۰۰ تومن میخری با لباسی که ۲۰ تومن میخری یکی میدونی؟! خوب صد درصد اون روی دوختش تمیزتر و بیستر و بهتر کار کردن همچنین پارچش همچنین خرج کارش کیفیتش بالاتره... شما یه کیف چرم ۲۵۰ تومنی بزار پیش یه کیف مثلا چرم ۲۵ تومنی چینی.. خدایی باهم ظاهرشون فرق نداره؟!!!
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏